POZDRAVI-ZELJE-PORUKE
Moderator: Gazda
-
Cestitka
Srecan Uskrs svim Knjinanima koji ga slave na danasnji dan .
Last edited by Petar-Peky Bukarica on Sat Apr 18, 2009 4:23 pm, edited 1 time in total.
-
Re: Cestitka
Peky wrote:Srecan Uskrs svim Knjinanima koji ga slave na danasnji dan .
-
pozdravi zelje poruke
Svim Kninjanima koji slave danasnji dan USKRS; sretan Uskrs od Repka.
-
Cestitka
Srecan Uskrs svim Kninjanima koji ga slave na danasnji dan .
Hristos Vaskrse .
Hristos Vaskrse .
-
pozdrav zelje poruke
Svim Kninjanima pravoslavne vjere i ljudima dobre volje svako dobro povodom Vaskrsenja Hristovog.HRISTOS VOSKRESE!
-
-
povodom Vaskrsa
BOICTIHU BOCKPECE
ovo je pokusaj pisanja cirilice na latinicnoj tastaturi
ovo je pokusaj pisanja cirilice na latinicnoj tastaturi
-
-
radnicama i radnicima
Svima koji rade bez obzira da li i koliko za to dobili, na bijelo, na sivo ili na crno, èestitam crveni PRVI MAJ uz elje da se sjete kako su nekad radnici traili i dobijali svoja prava, pogotovo èestitam PRVI MAJA onima koji ga danas i slave, a i svim ostalim dobrim ljudima S R E T N O
Èestitam i penzionerima to su ga doèekali
Èestitam i penzionerima to su ga doèekali
-
PREMJESTENO
Repko
Posted: Tue May 05, 2009 9:41 pm Post subject: Tekstovi od R
--------------------------------------------------------------------------------
Sutra je DJURDJEVDAN,danas se nisam brijao da bi mi sutra lice bilo mekano i glatko kada se obrijem poput djecije guze.Moji kumovi slave i jos neki prijatelji kod kojih sam stalno pozvan.Janjetina,sarma ,zeljanica,kobasice sa kojekakvim prilozima i Bog zna sto jos za taj Boziji Blagoslov.Takodje danas necu nista jesti da bi sutra mogao sto vise da se omrsim sa bogatom vecerom,a crnjaka ko nekada u Orlicu.Ko god slavi sutrasnju Slavu neka mu Bog poda svako dobro i SRETNA SLAVA DJURDJEVDAN,zeli Repko.
Back to top
Posted: Tue May 05, 2009 9:41 pm Post subject: Tekstovi od R
--------------------------------------------------------------------------------
Sutra je DJURDJEVDAN,danas se nisam brijao da bi mi sutra lice bilo mekano i glatko kada se obrijem poput djecije guze.Moji kumovi slave i jos neki prijatelji kod kojih sam stalno pozvan.Janjetina,sarma ,zeljanica,kobasice sa kojekakvim prilozima i Bog zna sto jos za taj Boziji Blagoslov.Takodje danas necu nista jesti da bi sutra mogao sto vise da se omrsim sa bogatom vecerom,a crnjaka ko nekada u Orlicu.Ko god slavi sutrasnju Slavu neka mu Bog poda svako dobro i SRETNA SLAVA DJURDJEVDAN,zeli Repko.
Back to top
-
Cestitka
Srecan ti rodjendan Valentina i neka te prati sreca .