POZDRAVI-ZELJE-PORUKE
Moderator: Gazda
-
pozdravi-zelje-poruke
dragim sugradjanima, koji drze novi kalendar a koji danas umjesto odlazaka na jutarnju kavu u bobis, balkan, putnik, ili dinaru, dolaze redovito u galeriju, cestitam uskrsnje blagdane. sretno vam bilo.
-
Srecan Uskrs
Srecan Uskrs svim Kninjanima.
-
Pozdravi-Zelje-Poruke
... jo jednom, i svim ostalim sugraðanima, braæi i sestrama, gostima Galerije, koji tuju i slave Uskrs 15.travnja ove godine, upuæujem srdaènu èestitku sa pozdravom:
Hristos vaskrese, vaistinu vaskrese!
Hristos vaskrese, vaistinu vaskrese!
-
Cestitka
Hristos Vaskrse,svim Kninjanima.
-
Pozdravi-Zelje-Poruke
Svim Kninjanima i ljudima dobre voje HRISTOS VOSKRSE-VOISTINU VOSKRSE!
-
-
Svim nasim sugradjanima zelim sretan Praznik rada- Prvi maj.Jeste da se nekad po gradu u rano jutro motala vojna muzika sa budnicama i da su poslije toga svi polako pjesice,s noge na nogu,kretali put Buruma.Tamo se godinama,u ona sretna vremena ,proslavljao praznik rada.No,nema vise Buruma,nema oko mene ni mojih Kninjana,ali tu ste vi negdje,uokolo.Vjerovatno i vama nedostaje onaj nas kninski Prvi maj,ono druzenje i gustanje.Ona prva kupanja u burumskom jezeru,ona kradja mlade kapulice po topoljskim vrtovima.Ali sta cemo,sve to je iscezlo,ostao nam je Prvi maj i ovo virtuelno druzenje.Pa sretno nam bilo i da bude vise rada a manje besposlice.
-
Cestitka
Srecan Vam 1. Maj,praznik rada.
Svima Kninjanima cestitam praznik rada 1 maj.
Puno se zahvaljujem Dusanu Sekulicu za pozdrave od moga skolskoga druga Drage Medica .Mede.
Drago drago mi je da me nisi zaboravijo ako bog da valda ce mo se jopet viditi.
Dragi Medo tebi i tvojoj familji sve naljbolje i puno zdrvvlja i sve naljbolje u zivotu .
Medo zivijo ti meni 450 godina ka kninski Gavran.
Puno pozdrava od Vjeke .Slamera .sa porodicom
Puno se zahvaljujem Dusanu Sekulicu za pozdrave od moga skolskoga druga Drage Medica .Mede.
Drago drago mi je da me nisi zaboravijo ako bog da valda ce mo se jopet viditi.
Dragi Medo tebi i tvojoj familji sve naljbolje i puno zdrvvlja i sve naljbolje u zivotu .
Medo zivijo ti meni 450 godina ka kninski Gavran.
Puno pozdrava od Vjeke .Slamera .sa porodicom
-
CESTITAMO
Srdjan Beric kninjanin, roðen u Splitu
2012 07 02 09.05 - - - g 3450 m 0,52
Srdjanom se ponose majka Vesna, kci Gordane i Mile Krneta i otac Ognjen, sin Nade i Deana Beric
2012 07 02 09.05 - - - g 3450 m 0,52
Srdjanom se ponose majka Vesna, kci Gordane i Mile Krneta i otac Ognjen, sin Nade i Deana Beric
-
Cestitka
E,pa Srdjane dobro nam dosao,
Dobro dosao na radost i veselje svojih roditela,svojih baba,dida,ostale rodbine i nas prijatelja.
Da si nam ziv i zdrav.
Dobro dosao na radost i veselje svojih roditela,svojih baba,dida,ostale rodbine i nas prijatelja.
Da si nam ziv i zdrav.
-
cestitka
Nasem Petru Bukarici u dalekom Melburnu cestitam imendan.
-
pozdravi-zelje-cestitke
i ja se pridruzujem cestitci za imendan, u zdravlju petre, puno ljeta jos nam zivio