Draga goga1.možda te i znam .Na žalost prije neki mjesec naša draga dr.Plamenka rod.Perić udata Profeta je preminula.Bila je spec.urolog.Njen suprug dr.spec. ginekolog Profeta Krešimir je iz Samobora.Tamo su se i preselili iz Knina te otvorili privatnu ginekološku ordinaciju.Pok .Plamenka je tada prestala obavljati svoju praksu, a suprugu je obavljala administrativne poslove.Dakle dr. Krešimir Profeta.mobidik wrote:Dragi mikela kad sam imao sedamnaest godina(tad sam ve� dvije godine zapisivao dinarinu pro�lost) po�ela me veoma zanimaati pishoanaliza tj.Frojd.Mnogo stru�nih termina nisam razumio no zato su mi stalno pri ruci bili Vujaklija ili Klai�.Puno sam toga podrctavao crvenim flomasterom te to poslije komparirao sa �ivotom.To me dr�alo dvadesetak godina.Onda je �uveni zagreba�ki psihijatar Vladimir Gruden napisao super knigu"Autogeni trening".Ta me knjiga vratila u te vode , ali ne sa �arom koji sam imao kao mladi�.Kao ve� o�enjen �ovjek upoznao sam na�eg �uvenog neuropsihijstra dr.Ratka Popovi�a , kninsku legendu , a ina�e ro�enog pan�evca.Postali smo veliki prijatelji.Od mla�e garde sad najvi�e cijenim zagreba�kog psihijatra Veljka �or�evi�a.Kako sam ovih dana iz objektivnih razloga u te�koj du�evnoj i intelektualnoj krizi probam si pomo�i kroz njihovu misao i djelo. Molio sam ih da oni ocjene i procjene tko i gdje bi trebao napisati dinarinu Monografiju .Grudena, Popovi�a i �or�evi�a sam osobno kontaktirao i pitao za savjet.Za moj problem je doznao biv�i gradona�elnik Jagodine Palma te me i on nazvao mobitelom i savjetovao da bi bilo najbolje da sam osobno razgovarao sa Frojdom i da bi mi on najvi�e pomogao.Konsultacije trojice psihijartara trajale su tri minute i deset sekundi.Njihova poruka glasi:"Monografiju 100 godina NK Dinare treba da napi�e Filip Vi�nji� , a ti mu se na�i pri ruci al vi�e da mu strune na guslama nategne� ve� deseterac ispi�e�."
Eto dragi moj mikela tako ti stvari stoje.Probo sam ti ja i gusle al neide.Hebote u ku�i imam klavir, harmoniku i gitaru, a neznam gusliti.Eto kad nisam i�ao u muzi�ku pa zapinjem sa solfe�om.
ma gdje ono bje�e DINARINO?????????????
I molio bi te za pomoć.Dali je Pančevo sad spojeno sa Beogradom.Pozdrav od dr.spec.plagijator Milorad Dujmović-Micko