Prvo da pozdravim Cakija, vidim i on se odnekud pojavio.
Upravo objasnjavam zeni kako nas seksualni zivot se nije ni za dlaku promijenio bez obzira na godine. i dan danas nam sex traje po 6 sati
5 sati i 55 minuta je molim i 5 minuta one stvari, nije lose za ove godine.
Sad da se uozbiljim posto se ovdje negdje spominje i Robi Pejakovic.
Inace moj prvi komsija, pa sam se prisjetio njegovih izuma:
Naprave sa kojom smo slusali razgovore pilota i gledali avione koji su letili nad Kninom. Takodje izmislio je neku napravu , dok smo mi igrali nogomet on je iz podruma komentarisao utakmicu i to se culo na radiu(tad sam i igrao zadnji put nogomet)
Takodje sjecam se da je imao nesto za smetnju televizora, ta me je naprava oduzevljavala, prisli bi prozoru dok ljudi gledaju televiziju i on bi sa tom napravom napravio smetnju i slika bi se izgubila, ljudi bi se digli okretali antenu , i taman kad se vrate da sjednu on bi opet sjebo sliku, ovaj se digne dodje do antene, a Robi prestane , ovaj se vrati taman sjedne ovaj opet sjebe sliku, ovaj se digne i tako sto puta dok vise nismo mogli da izdrzimo od smijanja i dok ovaj ne ukapira da se neko smije i da ga zajebava , onda bi bila bjezanija.
Da se vratim na Cakija , pisao sam o golubarima njega nisam spominjao posto je on bio jedan od prvih golubara i najboljih njega sam ostavio za kraj, medjutim posto nista ne zavrsim do kraja tako ni pricu o golubarima nisam zavrsio, valjda ce je neko nastaviti a mozda i ja jednog dana. Uglavnom pozdrav Cakiju!
Javi se gdje si, jesi ziv , drzis li golubove, sta ti je sa onim crnim psom on mu je bio zastitni znak, nesto kao Ibrica Jusic !