POZDRAVI-ZELJE-PORUKE
Moderator: Gazda
-
Dobro dosao (la) Biserci. Jako me zanima ko je to iz Biseraka jer sam stajao u komsiluku i kumstvom sam vezan za njih. Molim te posalji mi PM.
Ide sporo ali se ponovo "sakupljamo"
Bravo Naco pravo u centar. Samo nemoj da se poistovjecujes sa Pekijem. On je vec covjek u godinama i nije daleko od penzije. Imas ga na slikama Galerije (planinari).
Sanja dali si stupila u kontakt sa kime od Jonica (Zeljko, Minja)
Ide sporo ali se ponovo "sakupljamo"
Bravo Naco pravo u centar. Samo nemoj da se poistovjecujes sa Pekijem. On je vec covjek u godinama i nije daleko od penzije. Imas ga na slikama Galerije (planinari).
Sanja dali si stupila u kontakt sa kime od Jonica (Zeljko, Minja)
Posto u gradu nije bila nijedna druga mog imena, mislim da ne treba biti vidovit i pogoditi tko sam ja, ali ipak nije fer, forum ne sluzi zato - naime, Naco, sad sam obasuta pismima obozavatelja i ne znam kako cu to rijesiti - da ih proslijedim tebi?
p.s. Naca Damjanovic, je li tocno? - samo uzvracam, bez ljutnje
p.s. Naca Damjanovic, je li tocno? - samo uzvracam, bez ljutnje
-
TURA , SA MOJE STRANE
Pice za sve ja placam , Neci ( pardon ) , Naci duplo .
Rado , zapisi .
Rado , zapisi .
Peky svercer!
Lijepo je to Naca sve povatala! Jedino mi nije jasno kako se Peky uspio prosvercati!!! Kninjanin mi ote recenicu iz usta!
Nela, proslijedi i meni koje pismo obozavatelja. Meni nijedno nije stiglo
Nemas frke Naco za otkrivanje identiteta, slazem se s tobom.
Cirus, nisam s nikim od Jonica u kontaktu. Kninjanin nesto obecao da bi mogao posredovati, ali ni njega ne uspijevam privesti u Split.
Nela, proslijedi i meni koje pismo obozavatelja. Meni nijedno nije stiglo
Nemas frke Naco za otkrivanje identiteta, slazem se s tobom.
Cirus, nisam s nikim od Jonica u kontaktu. Kninjanin nesto obecao da bi mogao posredovati, ali ni njega ne uspijevam privesti u Split.
Za neupucene - Sanja nema kontakata jer ima i previse drugih kontakata
Sanjice, ne dam ti nijednog obozavatelja, jesam darezljiva, ali kad su obozavatelji u pitanju...pa jos Kninjani...pa previse su mi u srcu, ne znam kako da ih se odreknem. Jedino da u duhu predstojeceg blagdanskog raspolozenja podijelim ta iskustva? Ma ne, necu, btw. hvala Naci, jer da nije bilo nje...
Sanjice, ne dam ti nijednog obozavatelja, jesam darezljiva, ali kad su obozavatelji u pitanju...pa jos Kninjani...pa previse su mi u srcu, ne znam kako da ih se odreknem. Jedino da u duhu predstojeceg blagdanskog raspolozenja podijelim ta iskustva? Ma ne, necu, btw. hvala Naci, jer da nije bilo nje...
-
-
-
imena
peki, nela, cipe, sanja, cirus, naca, kninjanin. jebate sve pseodonimi.a tako bih htio barem jedno od vas da poznam.no kako mi neki od vas mogu biti roditelji(bez ljutis)nije ni cudo sto vas neznam.cini mi se da mi je sanja najbliza po godinama ,ali izglda da je i ona udata sto znaci da je oko trideset , a ja imam devetnajst. no puno volim da se druzim sa kninjanima iako sam prije osam godina dosao iz Tanzanije.tamo mi je tata radio na brani( on je arhitekta), pa ako bas dobro ne pisem ne zamjerite. mama mi je iz Skotske pa najbolje pricam engleski.ustvari moje je ime Moby Dichson i otud izvedenica mobidick, a cini mi se da ima takova i knjiga od nekog sto se upucao na Cubi.sa zeljom da mi se barem neko javi na PM da se upoznamo. mozete i svi.moby
-
Pozdrav
Pozdravljam " Biserci " , nije prvi put da gostuje na Galeriji , svejedno ,
dobro dosao .
dobro dosao .
-
-
ZELJE-POZDRAVI-PORUKE
Pridruzujem se zeljama , za Nacin rodjendan , uz pjesmu :
" Otisla si , zaprsku , nisi napravila " .
" Otisla si , zaprsku , nisi napravila " .