Kad upises Talija pojave se svi komentari gdje se spominje Italija.
Zanimljivo je, a i lakse je naci slike ako trazis odredjenu osobu.

Moderator: Gazda
mico wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sto se tice slija, ovako ti stoje stvari.ne zamaraj Micu vec ih posalji sve meni.ovim obavjestavam sve kninjane da slike,(ako nisu vicni) mogu poslati prije meni nego Pekiju.narocito stare , ostecene, mutne itd.sve cu ja to da sredim .ovako na nekim slijama nemozes prepoznati ni samog-samu sebe.VAZNO:KOD SKENIRANJA PAZITE :NA SLIJI GDJE JE VAS RAZRED 400 DPI-ja, A OSTALE U 300 DPI-ja.ostalo je moja briga.UOSTALOM OVO JE NAREDJENJE.lana wrote:Ja bi neto pitala Miæu:![]()
![]()
![]()
Miæo prijatelju, pomozi mi da rjeim problem slanja slika.
![]()
![]()
Evo to me zanima:kako da poaljem sliku koja ima vie od 750 kb, (to je valjda granica da je primi)? Èini mi se, da mi je jednom, neko govorio neto o tom da je shranim (Save) iz Jpg u drugi zavretak njbd ili tako nekako, nemam pojma, samo neto bi moralo biti.Ne mogu je sad rezati na komadiæe da stane cijela.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I jo jedno pitanje, jel se moe instalirati jo kakvih smajlièa novijih, puno mi se sviðaju. Pogotovo ovi to trepæu s oèima.
Puno ti hvala unaprijed.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I meni Cipe.cipe wrote:Ovo meni izgleda kao vojni puc !
Samo da kazem da ja nevolim ove figurice, sest godina sam se odupirao, ali sila navalila i nemozes.Tenenum wrote:Svi smo veæ pomalo ostaarili ali vidim da je mladost u duui i razigranost ostala,superrrrrrrrrrrrrrrrrr
![]()
![]()