ZA SVE PROBLEME PRI REGISTRACIJI (REGISTER) ILI ULASKU (LOG IN) NA GALERIJU PISITE NA MAIL : peky240453@hotmail.com .MOLIM VAS DA PRI REGISTRACIJI PISETE VASE PUNO IME I PREZIME ODVOJENO.HVALA
Forum je otvoren za sve one koji zele da se druze, da sa svojim
prilogom osvjeze, obogate ili vrate iz zaborava: ljude, mjesta,
dogadjaje i trenutke vezane za Knin i Kninjane u periodu do 90-tih.
Nedolicni, provokativni i uvredljivi tekstovi bit ce skinuti sa "Foruma".
Hvala!
Eto, kako se obicna radoznalost moze pogresno protumaciti....A ako hocete bas da znate ovo ne moze biti ni s od sapunice...
A da je prva...mozda u nekim kasnijim generacijama...jer sapunica je bilo toliko....dalje se zvizdi! I nadam se da se niste nasapunjali ili naljutili. Autor porice svaku vezu sa takvim namjerama! Lijep pozdrav
hope wrote: Eto tako se pocela pisati prva kninska sapunica.
Ajme meni pa nije nitko nista pogresno protumacio, niti se nasapunjao ni naljutio
Zao mi je ako ti se to ucinilo. Ja sam samo htio temu prebaciti na drugi topic jer ce nas i onako gazda prebaciti
Ma, nemogu se ja naljutiti na mog komsiju i kad bih htjela!A gazda....mozda se i on nasapunjao! Nadam se da nisam pretjerala, jer cu se onda opet morati izvinjavati, a ne bih da licim na ove moje naturalizovane zemljake,jer oni te najprije smlate, a onda ti se kao nesto izvinjavaju!
Kninjanin wrote:Ajme meni pa nije nitko nista pogresno protumacio, niti se nasapunjao ni naljutio
Zao mi je ako ti se to ucinilo. Ja sam samo htio temu prebaciti na drugi topic jer ce nas i onako gazda prebaciti
TRAZIM POD HITNO DA MICO SREDI REGISTRIRANJE I LOGOVANJE.MASU LJUDI BI TO HTIJELO , NO NE MOZE.PO CITAV DAN ME ZOVU, JA OBJASNJAVAM ALI AVAJ.CAK SAM DANAS SVIRCU USAO NA ZIDIC TE U NJEGOVE IME CAKULAO SA PEKIJEM I NACOM. NO NA GALERIJU I SLIJE NIKAKO UCI.SAMO SE MOZE UCI NA STARU GALERIJU, A TAMO NEMA SLIJA NI ZA ZUB STAVITI.ZVALI ME LJUDI I GRINTALI.VELE:"TI KAZES DA POSTOJI 4.500 SLIKA, ZASTO LAZES?"ZATO SE OVIM PUTEM SVIMA IZVINJAVAM U IME NASE TEHNICKE PODRSKE.MOLIM POD HITNO SREDITI STVARI I LJUDIMA PODROBNO OBJASNITI , KAKO SE ODJE UCLANITI.ZNAM MASU LJUDI KOJI SU INFORMATICKI POLUPISMENI I NEPISMENI I PORED PUSTI SKOLA.IMA SITNO GODINA DA JE VIRTUALA EKSPLODIRALA, A EKIPA JE UGLAVNOM OD CETRDESET PA NAGORE.AJD SADE MESTRE MICO NA POSO. A MOGO BI TI I BURAZ LEDJA PODMETNUTI.PADJANCI SU GREDU NATEGNULI .VALJDA JE OVO LAKSE.
Moby,jucer Naca nije imala problema sa Galerijom a ni ja,neznam da nije nesto kod tebe ili njega (svirac).
Pusti Micu on ti nije odje,kazu da je otisao u Canadu
Nisi razumio.Ja nemam nikakvih problema, no ljudi koji hoce uci imaju,uz redovni postupak.Da,nisam znao da je u Canadi.Vankuver je inace u Zapadnoj Marunusi.
Netragom nestali su se mozda umorili od toga da budu uvijek od drugih citani bez prilike da oni citaju te 'kibicere'. Posto nas Cirus voli statistiku, neka izbroji i kaze nam koliko je ovdje prijavljenih koji imaju 0 postova. Njih ne mogu nikako razumjeti, da sve vrijeme nisu za shodno nasli ni nazvati dobar dan.
Jesam zlocesta?
hope wrote:Pravi Mico novi link. Onim prvim su svi negdje nestali. Nitko vise ne progovara. Vrati ljude.
Moje licno misljenje je da ovdje netreba nikakav novi link,ovdje je problem
sto vecina nije registrovana a htjeli bi svugdje zaviriti i oni koji su registrovani trebaju se ulogovati. Djavo ce biti pametan vako ki ja. A?
Potpuno si u pravu - dragi kibiceri izvolite se prijavljivati pa necete imati problema - link na slike je jednostavan - kad udjete na forum kliknite gore lijevo na galerija i to je to. Naravno pod uvjetom da ste se logirali.
Eh, kako sam tek ja pametna, ma zensko, vidi se odmah