POZDRAVI-ZELJE-PORUKE
Moderator: Gazda
-
-
Pozdrav
Jul, bas fino, ja se ubila od zvanja na telefon a ti preko bare. Naravno, kucni broj iskopcan, a mobilni stalno izbacuje i tako vec par dana.
-
PRENESENO
ile cenic
Posted: Sun Jun 24, 2007 5:09 pm Post subject: pozdrav
--------------------------------------------------------------------------------
puno pzdrava svim mojim dragim kninjanima u kninu i u svijetu,hvala Peki sto si nam omogucio da se na ovaj nacin pozdravimo i dodjemo opet u kontact jos jednom puno pozdrava ! ile
Back to top
Repko
Posted: Sun Jun 24, 2007 9:55 pm Post subject: pozdravi
--------------------------------------------------------------------------------
Pozdravljam i ja Tebe Ile i takodje sve Kninjane,pa gdje bili.Izvinjavam se zbog ono Slovenci,nisam ja kriv,nego moj zet Likota i vidi se po onom KNJINJANI,jer tako Licani zovu KNJINJ.Sve najbolje od Repka.
Back to top
ile cenic
Posted: Tue Jun 26, 2007 3:50 am Post subject:
Dragi moj Jovica nemoj da se izvinjavas ja ti volim salu iako je na moj racun nije vazno,nego kad ces malo u nase krajeve, Boxe i ja trebamo treceg za triumf pa da skupa ubijemo malo vremena zajedno, a do tada puno pozdrava tebi i tvojima od ile.
Back to top
Posted: Sun Jun 24, 2007 5:09 pm Post subject: pozdrav
puno pzdrava svim mojim dragim kninjanima u kninu i u svijetu,hvala Peki sto si nam omogucio da se na ovaj nacin pozdravimo i dodjemo opet u kontact jos jednom puno pozdrava ! ile
Back to top
Repko
Posted: Sun Jun 24, 2007 9:55 pm Post subject: pozdravi
Pozdravljam i ja Tebe Ile i takodje sve Kninjane,pa gdje bili.Izvinjavam se zbog ono Slovenci,nisam ja kriv,nego moj zet Likota i vidi se po onom KNJINJANI,jer tako Licani zovu KNJINJ.Sve najbolje od Repka.
Back to top
ile cenic
Posted: Tue Jun 26, 2007 3:50 am Post subject:
Dragi moj Jovica nemoj da se izvinjavas ja ti volim salu iako je na moj racun nije vazno,nego kad ces malo u nase krajeve, Boxe i ja trebamo treceg za triumf pa da skupa ubijemo malo vremena zajedno, a do tada puno pozdrava tebi i tvojima od ile.
Back to top
-
PREMJESTENO
risbo
Posted: Sun Oct 28, 2007 2:59 am Post subject: Ozenio se!
Ozenio se moj kum, prika i kninjanin Sijan Nikola sa Biljanom! Nek je sa srecom mladenci ,zivi bili i dugo se veselili!
Back to top
Posted: Sun Oct 28, 2007 2:59 am Post subject: Ozenio se!
Ozenio se moj kum, prika i kninjanin Sijan Nikola sa Biljanom! Nek je sa srecom mladenci ,zivi bili i dugo se veselili!
Back to top
-
pozdravi-zelje-poruke.
Svim slavljenicima danasnjeg svetca SVETOG NIKOLE neka je sretna Slava. Zivi bili i na mnogaja ljeta! Repko.
Re: Sretna slava
Prava ti je i tačna ta izreka,a ima sličan vic koji sam ovdje čuo.livadic wrote:Svima koji danas slave sv.Nikolu zelim sretnu slavu.
Doktor kori pacijenta,"znate gospodine,morate prestati piti inače će vam jetra potpuno stradati"a on će doktoru,"doktore,oće li ona izdrati dok sam ja iv"
Inače pridruujem se čestitkama povodom slave Sv.Nikole iako u ovom trnutku,dok ovo piem,a sad je 1 sat po ponoći.bar u tri stana u mom ulazu u zgradi treti pjesma i galama,to znači nema spavanja,ali nema veze izdrao sam ja i due,zna Peki.,a i nije Nikola svaki dan.
-
CESTITKA
Dragi moji Kninjani zelim Vam srecan Bozic i Novu godinu.
Last edited by Petar-Peky Bukarica on Fri Jan 04, 2008 11:07 pm, edited 2 times in total.
-
Sretno
Svim mojim Kninjanima sretni bozici i puno srece i zdravlja u Novoj godini od srca im zeli Zele