Petar-Peky Bukarica wrote:Moje namjere nisu da tjeram Kninjane sa Galerije,nego jednostavno da otkriju svoj identitet i nastave dolaziti na stranicu.
Ne znam zasto je problem otkriti svoj identitet u cemu je tu strah ili zasto to raditi iz cistog inata i odustati od Galerije.Ako netko misli da ima logicno objasnjenje zasto ne moze otkriti svoj identitet neka mi se javi (
peky240453@hotmail.com ) ozbiljne slucajeve cu rado razmotriti i uvaziti ako stvarno postoji razlog.
Takodjer ne bih zelio voditi "rat" sa onima koji ne zele da ispostuju ovu moju odluku u vezi username,moja uloga na Galeriji je takva kakva je i zelja mi je da i dalje radim na stranici iako bi neki voljeli da Galerija ne postoji,ne bar pod mojom kontrolom.Na Galeriji su 152 topika sa 6 693 posta,sa 16 462 fotografije,broj clanova 2 621 ,ali to nije realan broj jer su se mnogi upisivali po par puta,tako da cemo ovom promjenom dobiti priblizno tacan broj.Ove brojke pokazuju da ako Galerija i sad stane ona je opravdala svoju namjenu.
Napominjem da se svi tekstovi i komentari od oni koji budu izbrisani automatski ponistavaju,tako da ako stvarno to zelite mozete to napraviti,izbor postoji.
Postovani Peky i ostalo virtualno pučanstvo Knina,

elim ti na tvoju poruku o izjanjavanju o pravom identitetu odgovoriti ovdje da bi ipak ljudi saznali tko sam bio.
Za početak: NE ELIM DA SE MOJ NADIMAK MIJENJA U IME!!!
Moj nadimak ovdje je bio Kninjanin jer sam imao tu privilegiju da se među prvima prijavim na Galeriju pa sam mogao "oteti" ovaj nadimak koji je imao veze sa stranicom koju sam tada imao na geocities.com
Za one koji nisu dolazili na zidić i nisu me imali priliku upoznati privatno ili virtualno (nisam nikad krio svoj identitet!) da se predstavim: Nikia Stanković, kninjanin bez kninskih korijena pa, kako bi neki pomislili, nisam ni vrijedan ove Galerije.
Također znam da većini ovo ime, kao ni moj galerijski nadimak, neće značiti nita (iako inzistiraju na predstavljanju). Od nekih od sam puno mlađi pa pitaju tko su mi ćaća i mater, a od nekih puno stariji pa pitaju čiji sam ćaća

... Ovo malo koji me znaju su u naim druenjima na zidiću i forumu, sa razmjenjenim telefonima i razgovorima lako saznali i znali tko sam.
Nisam puno pisao po forumu, ustvari nisam nikad bio aktivni član ove Galerije o čemu mogu posvjedočiti mnogi koji ovdje sada piu tako da moje isključivanje iz nje neće biti nikakav gubitak.
Hvala Vam svima na panji i strpljenju ako ste ovo pročitali do kraja.
Nadam se da će Peky, pardon - Petar Bukarica,

ispuniti svoje obećanje i obrisati sve komentare i postove koji su ostavljeni pod nadimkom Kninjanin tako da i ovo neće dugo trajati
Jedno pitanje, Petre: brie li i neke nae drage, nekad aktivne, koji teko da sada mogu napisati svoje imi ili dati doputenje da se njihovo ime stavi?
Molim da me se ne shvati krivo: ne elim zlo. elim Galeriji dugi i uspjeni vijek!
Pozdrav
Kninjanin