TRAZIM

Forum je otvoren za sve one koji zele da se druze, da sa svojim
prilogom osvjeze, obogate ili vrate iz zaborava: ljude, mjesta,
dogadjaje i trenutke vezane za Knin i Kninjane u periodu do 90-tih.
Nedolicni, provokativni i uvredljivi tekstovi bit ce skinuti sa "Foruma".
Hvala!

Moderator: Gazda

Post Reply
Miroslav Stankovic

Dnevna doza

Post by Miroslav Stankovic »

Sta je ovo, gjde je nasa dnevna doza od 8 slika? A Peky?
Petar-Peky Bukarica

TKO RANO RANI...

Post by Petar-Peky Bukarica »

Uranio si majsore,dok sam ih postavljao ti ode.
Miroslav Stankovic

sad mi je lakse

vidis da sam se prestao tresti...
Miroslav Stankovic

doza

A izgleda da je i Dusan redovan na postrojavanju za dnevnu dozu. Kod njega doduse sad nije jutro...
cipe

Post by cipe »

Ljudiiiiiiiiiiiiiii ziiiiiiiiiiiiiiv saaaaaaaaam !
Nisam u toku... sta ima novo ?
Da se javim naveolo me je nekoliko stvari, prvo kad sam procitao da peky ide 7 dana na godisnji,(prisjeti se jedno vece dok je spavao kako smo napravili haos na zidicu, potrosio je 10$ za gumica dok je sve obrisao, drugo ovaj hrvatski sajt (prvi ) sa starim slikama, izgleda da oni putuju kroz vrijeme pa su u svemu uvijek prvi, peky tuzi ih !!!!!!!!!!
Ovo je prvi sajt sa starim slikama !
Trece ko je ova njema ?
Cetvrto bio sam u srbiji neki dan i imao sam odnos sa cigankom kako ona kaze vaginalni kontakt , pa da se" pohvalim", za mene :vjera, boja koze i religija nikad nisu bile vazne, ljude samo dijelim na to da li su za ili protiv vaginalnog kontakta !
Piiiiiiiiis ! :roll:
Miroslav Stankovic

Cipe

Dje si Cipe. Izgleda da je bilo uzbudljivo cim si poceo od detalja. Sad kad bi ja bio drugi Cipe, ja bih pitao neke stvari, ali nisam drugi Cipe, samo je jedan Cipe, i svaka mu cast.
Kninjanin

:)

Post by Kninjanin »

Ovo je cudo nevidjeno!
Dok je ovdje bio svaki dan i pisao, chatao, itd svaki drugi dan je zaboravljao password, a sad... Logiran!!! :lol: 8)
Vidi se Cipe da si prno u varcak kad bolje pamtis ono prije godinu dana nego prije dva dana :twisted:
Dobro dosao natrag :)
Nijema

Post by Nijema »

cipe wrote:Ljudiiiiiiiiiiiiiii ziiiiiiiiiiiiiiv saaaaaaaaam !
Nisam u toku... sta ima novo ?
Da se javim naveolo me je nekoliko stvari, prvo kad sam procitao da peky ide 7 dana na godisnji,(prisjeti se jedno vece dok je spavao kako smo napravili haos na zidicu, potrosio je 10$ za gumica dok je sve obrisao, drugo ovaj hrvatski sajt (prvi ) sa starim slikama, izgleda da oni putuju kroz vrijeme pa su u svemu uvijek prvi, peky tuzi ih !!!!!!!!!!
Ovo je prvi sajt sa starim slikama !
Trece ko je ova njema ?
Cetvrto bio sam u srbiji neki dan i imao sam odnos sa cigankom kako ona kaze vaginalni kontakt , pa da se" pohvalim", za mene :vjera, boja koze i religija nikad nisu bile vazne, ljude samo dijelim na to da li su za ili protiv vaginalnog kontakta !
Piiiiiiiiis ! :roll:
:?: Ocito da sam ja nekakva teta kad si ti Cipe u pitanju,ali ni ja ne znam tko si ti...Mozda se i dosjetim narocito ako si imao stariju sestru ili brata,ili ako napises gdje si stanovao...
nela.

ciganka?

Post by nela. »

Ajme meni, sta napisa covjece! Moze par pitanja?
1. Cita li ti zena ovaj sajt?
2. Jesi li ti cuo za AIDS (od njega ti nece otpastio samo kosa)
3. Djes' ba dosad, nisi valjda sve vrijeme na ciganki proveo?
Nijema

Re: ciganka?

Post by Nijema »

nela. wrote:Ajme meni, sta napisa covjece! Moze par pitanja?
1. Cita li ti zena ovaj sajt?
2. Jesi li ti cuo za AIDS (od njega ti nece otpastio samo kosa)
3. Djes' ba dosad, nisi valjda sve vrijeme na ciganki proveo?
:oops: :oops: Otkad Nelo govoris bosanski,mislim na ono "djes`ba"? Meni nesto bas toplo oko srca kad procitah...
nela.

Post by nela. »

Ah, sta cu, poliglota sam :oops: nacisto, jes da je strani jezik, al vala ide mi ... bit ce zato sto ima puno Bosanaca oko mene :lol:
cipe

Post by cipe »

Dobra vecer svima !
Prvo bi da odgovorim mojoj dragoj Neli (izgleda da je jedino ona stvarno zabrinuta za mene )na pitanja, samo ko ce ih se sjetiti znam da su bila tri prvo je bilo cini mi se da li mi zena cita , ne cita al kad bi i procitala ja bi je uvjerio da je samo sala, a od sale se ne moze dobiti ni sida, to ti je odmah odgovor na drugo pitanje a treceg se ne sjecam, cini mi se gdje sam sto se ne javljam? Ma djeca mi jase na kompjuteru 24 sata, medjutim napravio sam u basti jednu kucicu sad treba da spojim kompjuter pa cu tamo u miru uz ukuvanu rakiju u ove zimske dane moci u miru da se skoncentrisem i nesto napisem. Inace kod mene nista novo ima mali pomaka na bolje al toliko mali da bi trebao jedno hiljadu godina da zivim da bi sve leglo na svoje.
Njema ti si moj broj, samo si malo starija, al gotovo sam siguran da ce mo se upoznati. 20-tog mi je slava pa te pozivam !
cipe

Post by cipe »

Izvanjavam se samo jedan pozdrav za svu ekipu i nastojacu da cesce navratim,! 8)
gost

Post by gost »

cipina zena se pravi englez.
nela.

Post by nela. »

E ovo s djecom razumijem - otkad je izisla nova vrezija Need for speed ja nikako na red - mozda iza ponoci, ali posto je komp u njihovoj sobi onda skrice da im smeta svijetlo. Preostaje mi jedino da kradem radne minute nasem najvecem energetskom monopolistu. Tako sam i ja nesto razmisljala da u onu svoju planinsku kucicu ubacim komp pa da tamo surfam uz kuhano vino (rakija mi nesto nije zenstvena).
*za gosta - a da je tebi Cipe muz zar se i ti ne bi pravio Englez? :wink:
Post Reply