PRICAM TI PRICU !
Moderator: Gazda
Nemas straha
Nemas straha. Nisam u HEP-u, a i da jesam nisam ti ja faca koja bi bila opasni direktorcina
Za Kninjanina
sad mi je lakse, ima i tamo Kninjana, znas. Ja znam za troje
Evo mene opet
I meni se desilo isto sto i Sanji s tim sto mi je zablokiralo pa sam na trenutak izbacena van u totalu (ipak ipak neko je tu tajni agent Hep-a).Ja sam odgovorila Kninjaninu, ali ne znam je li primio poruku. Tvoju poruku nisam dobila Sanja
Jope ja, pa cekam
Gosti me podsjecaju na kibicere kod Vrankovica, bivalo ih je uvijek bar tri puta vise nego igrada. I uvijek su "pobjedjivali".
Nela, sad sam resendirala poruku, pokusala ga zaje... tako da sam je, kao editirala, pa ponovo udarila submit. I jope stoji i stoji u outboxu. Mozda i ode, a ako ne, javni pa cemo naci neki drugi nacin (mozda mail).
Nela, sad sam resendirala poruku, pokusala ga zaje... tako da sam je, kao editirala, pa ponovo udarila submit. I jope stoji i stoji u outboxu. Mozda i ode, a ako ne, javni pa cemo naci neki drugi nacin (mozda mail).
Izgleda...
Izgleda da ovo slanje poruka ipak ne radi kako treba...
Pokusao sam Neli poslati poruku da nisam primio njenu, ali to stoji i dalje u OUTBOX-u
Pokusao sam Neli poslati poruku da nisam primio njenu, ali to stoji i dalje u OUTBOX-u
Nisam kriva
Sad bar znam da nisam ja nesto sriktala, pa da to ne radi. Usput, zna li netko svako koliko se stranica refresha ili ja to i dalje moram raditi pjeske?
-
problemi sa privatnim porukama
iako ja nemam pojma kojim jezikom spikate izgleda da kod mene sve stima.tako ti je to. sto o ovoj masini manje znas bolje te slusa.sto se tice sanje dosta strip tiza.sad su na redu pitanja i odgovori,vicevi , anegdote itd.kad smo vec kod hakera posaljem ja pukiju a da nisam ni znao, privatnu poruku.sugerirao sam mu da se ukluci u spiku sa nama, a on mi odgovorio da nikad nije dobio cudniju i nerazumljiviju poruku.ja mu rekoh dosta ovcica,pisi nesto ,a on izgleda pomislio da ga zaje....m.
-
Re: Za Micu
Nela, reci koliko love mislis potrositi. Nama je stari kupio radio-stanicu samo zato da nebi morao kupiti motor, a kostala je kao dobar komad zemlje.Nela wrote:Nadam se da te nisam nazivcirala sa vremenom, molim jedan savjet. Posto ocito volis antene, pretpostavljam da volis i zvijezde. Reci mi ako znas kakav bih teleskop kupila sinu, lud je za astronomijom (12 godina mu je), opsjednut eksperimentima, penje se po zgradama (da li te to na nesto podsjeca)
Covjek koji radi sa mnom se bavi(o) astronomijom za vrijeme studija, i jos ima teleskop, i znam da ce to biti njegovo prvo pitanje. Doduse gledao sam prije par mjeseci neke casopise iz astronomije, pa se spoji teleskop na kompjuter, i onda te navodi na 5-6 hiljada zvijezda koje ima u bazi podataka - bas je cool, sto bi rekla moja kcer.
Ma kakvo nazivciravanje, ja sam isto cool, kao licki medjed.