KAKO POSLATI SLIKU
Moderator: Gazda
-
KAKO POSLATI SLIKU
Ajde da Vam pokusam objasniti kako da sami posaljete fotografiju na Galeriju .
Kad ste usli naci cete sa ljeve strane natpis GALERIJA , otvorite , zatim
otvorite ADD , na ADD A RECORD imate BROWSE , kliknite , izaberte sliku koju ste skenirali upisite DESCRIPTION ako hocete , ali obavezno upisite TITLE i KEYWORDS , izaberite CATEGORY , kliknite na UPLOAD PICTURE i to bi bilo to . Valjda nisam nesto zezno , ajde probajte da vidimo dali radi .
Hvala !
Kad ste usli naci cete sa ljeve strane natpis GALERIJA , otvorite , zatim
otvorite ADD , na ADD A RECORD imate BROWSE , kliknite , izaberte sliku koju ste skenirali upisite DESCRIPTION ako hocete , ali obavezno upisite TITLE i KEYWORDS , izaberite CATEGORY , kliknite na UPLOAD PICTURE i to bi bilo to . Valjda nisam nesto zezno , ajde probajte da vidimo dali radi .
Hvala !
-
EUREKA - PRVA SLIKA
Evo Moby , stigla je i prva slika " Raste samo na kninskoj buri " , slika je postavljena i sad mozes dalje sam slati slike .
-
Slije
Inace bih preporucio da se Description obavezno ispuni.
Peky to ocito zanemaruje, sto se moze i shvatiti s obzirom na arsenale slika kojim ga je Mobi zasipao, ali "Description" se pojavljuje odmah ispod slike i to je najuocljiviji tekst koji se pojavljuje na ekranu.
Peky to ocito zanemaruje, sto se moze i shvatiti s obzirom na arsenale slika kojim ga je Mobi zasipao, ali "Description" se pojavljuje odmah ispod slike i to je najuocljiviji tekst koji se pojavljuje na ekranu.
-
OPET VAS DVOJICA.REKAO SAM DA I DALJE LJUDI NEMAJU POJMA KAKO SVE OTVARATI.ZATO SVE POLAKO OTPOČETKA I REKAO SAM DA BI ZBOG ZBRKE TREBALO IZBRISATI STARI NACIN .PA VISE MI JE DOSADILO LJUDIMA SVE PISATI, A NAJCESCI JE ZATIM KOMENTAR :"DALJE CU PITATI DJECU". i jos nesto VEOMA VAZNO.mnogi neznaju ENGLESKI, PA IM I TO STVARA VELIKI PROBLEM.KOLIkO LI je NAS PO SLUZBENOJ DUZNOSTU UCILO ruski i francuski.a vi se ponasate kao KOLJEKTIVNAJA OPALJOTKA.
a VIDI pekija:eto uspjelo ti je pa sad nastavi sam.naljutim li se ovog trena cu mu poslati jos 124 komada koja cuce mojoj masini
a VIDI pekija:eto uspjelo ti je pa sad nastavi sam.naljutim li se ovog trena cu mu poslati jos 124 komada koja cuce mojoj masini
-
ZIMA U GOLUBICU
Neko je poslao sliku " Zima u Golubicu " , ali se ne moze otvoriti .
Mozda da se pokusa ponovo .
Mozda da se pokusa ponovo .
-
GODISTE
"Zima u Golubicu " , cini mi se da je ta slika zime 2004 .
jesam li u pravu ?
Ovo pitanje je za posiljaoca te slike .
jesam li u pravu ?
Ovo pitanje je za posiljaoca te slike .
-
KAKO POSLATI SLIKU
Vec postoji topic o slanju slika , pa bih Vas molio da probleme i sugestije u vezi sa tim obradjujete na tom topicu .
Hvala .
Hvala .
-
Mobi, ovo nije pitanje za tebe.
Dakle ovo je pitanje za sve osim Mobija i Peky-ja. Njihov se odgovor ne racuna.
-
Vrlo dobro
Odlican odziv biraca - jedan odgovor, i to moj.
-
Hm
Sad da bas nebudem bezobrazan stavicu tackice, ali j..... se gospodo. Samo bi uzimali, a nista davali.
Ma majstore i sada je pristup galeriji bez logiranjapk16/IV wrote:druze profesore, a da ti oslobodis pristup novoj galeriji, bez logiranja ... bice pola naroda pozaboravljali pasvorde isto ko i ja ...
Samo treba ukucati pravi link, a taj ti je
http://www.galerijaknina.com/main.html
-
-
zaboravicu ja i svoj username kako je krenulo ... sto ne bi bilo ni cudo s obzirom da je u pitanju moja kninska adresa
nego, fala braci na tehnoloskoj pomoci, ali da izvinite nemos na galeriju bez logiranja s tim linkom sto ga dade kninjanin ... koji bi bas mogo i promjeniti nick, s obzirom da vise nije jedini knjinjanin koji zna na kompjuter ko sto je valjda bio cetres prve ..
nego, fala braci na tehnoloskoj pomoci, ali da izvinite nemos na galeriju bez logiranja s tim linkom sto ga dade kninjanin ... koji bi bas mogo i promjeniti nick, s obzirom da vise nije jedini knjinjanin koji zna na kompjuter ko sto je valjda bio cetres prve ..
-