Korisni savjeti
Posted: Sat Mar 31, 2012 10:29 pm
Javite mi kada bude gotovo,ja cu doci sa damizanom.Citajuci ove recepte podje mi voda na usta,a pijem vino i to iskljucivo.Pozdrav od Repka.
ZA SVE PROBLEME PRI REGISTRACIJI (REGISTER) ILI ULASKU (LOG IN) NA GALERIJU PISITE NA MAIL : peky240453@hotmail.com .MOLIM VAS DA PRI REGISTRACIJI PISETE VASE PUNO IME I PREZIME ODVOJENO.HVALA
https://galerijaknina.org/phpBB3/
E pa ovaj biser sam tek danas registrirala.dean beric wrote:Peky, malo sale, malo zbilje, ali evo ozivilo.
Svjezi persin kad se posipa po juhi, ribi, mesu i cemu god, moze biti ili krupno sjeckan da se osjeti pod zubima ili sitno, sitno sjeckan kao prasina da pusti sav okus a ne nadvlada osnov jela. Zato, kad se kod sjeckanja jos malo polije vodom po dasci lijepo ''lezi'' pod nozem i moze se vrlo sitno nasjeckati i pri tom ne bjezi okolo.
Knjizevno se kaze: Persin. Narodno je i persun, petrusimen, petrsimul. Inace lat: petroselinum crispum, englezi zovu parsley, francuzi persil a nijemci Petersille.
Pozdrav mom starom skolskom kolegi Wieki.
Ozivilo, ozivilo, Peky moj, nadam se i dalje, mada me nema 34 dana.
Idem na Ugljan.
(Dejan) Dean