Ma dje ste sta radite ?
Nije me bilo neko vrijeme , vidim nista se ne desava, pa ja kazem sebi necu da prekidam tisinu .
Nego sad sam sam u kamioncini po cijeli dan pa mi svasta pada na pamet. (Normalno dok nemam zastitni sljem.)
Pade mi na pamet jedan tip koji je poginuo negdje 70-tih godina, a mozda cak i sedamdesete, posto ga se sjecam kroz maglu , ovo bi mogao znati Peky, a Moby sigurno.
Tip je bio plav mrsav mislim da je imao i brcice, vozio je" princa ,"auto kojeg se malo ko sjeca i vise ga nema ni na izlozbama starih automobila.
Vozio je tako ludo da smo mi klinci u to vreme bjezali sa ceste kad bi se on pojavio.
Cesta u mojoj ,a i u vecini ulica u to vrijeme je bila neasvaltirana, pa se jos sjecam prasine koja se dizala za njim,
i zena kako mu jebu m...r (hahaha!!!!)
Poginuo je na onom malom mosticu kod Tepljuha (nedaleko od Marine gostionice ) gdje se cesta dize , pa naglo spusta, toliko je brzo vozio (oko 150 km )a princ je bio izuzetno lagano auto da je letio 40-50 metara i udario tacno u stablo, promjera negdje oko metar, i otpilao ga na pola ,poginulo ih je vise da li se ko sjeca, kako se zvao taj tip,,, kad je poginuo, i ko je jos sa njim bio u autu ?
ps.
Samo da dodam onome pk-u, ma nemoj sad pretjerivati, sad i kad ne spominjes mene ti kazes nisam cipu spomenuo, !!!!!?????
Prica se da Neli ne da muz da dolazi vamo???
Sanja je na godisnjem za sporetom (trebala si u zimu onda uzeti godisnji)
Moby je dobio virozu, pa je nesto skratio teme(izgleda trci na wc)
Peky je poceo komentarisati budale, nesto se opasno desava .
Ocito sam ja sljedeci na redu, hahaha!
Jedino je Sinisa ostao cool !

Pa nije ovo puzdrina trafika, ili Gogina pa dajde malo da prelistam ?
Ajte kvragu, hvrk, grhaha, haha grk , zacepljen mi nos pa se ne mogu ni smijati ko coek ! (uvatila me promaja)