POZDRAVI-ZELJE-PORUKE
Moderator: Gazda
-
-
OBISERKO
Evo nam i Ogija , budi pozdravljen i dobro dosao !
Imamo jos jednog novog clana - Pooooooooozzzzdrav - samo da i ovaj ne bude mutav kao onih 14 gore registriranih s nula postova u godini dana.
Kako da ih privucemo? Da stavimo slike golih teta? Tetu vidite do pola, a ako nesto napisete onda od pola. Uh, poludila sam.... sorry, samo se cudim sto se nitko ne javlja. Sad imam nostalgiju za galeristima
Kako da ih privucemo? Da stavimo slike golih teta? Tetu vidite do pola, a ako nesto napisete onda od pola. Uh, poludila sam.... sorry, samo se cudim sto se nitko ne javlja. Sad imam nostalgiju za galeristima
-
ZA NOVE I BUDUCE
Kada se ova nasa dama javi , malo u stranu , znate kako , da se ona
provuce i da se njena cuje , ako joj se tko zamjeri , nek mu je svevisnji
na pomoci , sreca za ove sadasnje pa ona nije u Kninu.
Kalamiti !
Prema tome , pamet u glavu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
provuce i da se njena cuje , ako joj se tko zamjeri , nek mu je svevisnji
na pomoci , sreca za ove sadasnje pa ona nije u Kninu.
Kalamiti !
Prema tome , pamet u glavu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
POZDRAV SA RJECNIKA
Pozdrav ekipi sa Galerije!
Registrovan sam ovdje ali sam naravno zaboravio password tako da se pojavljujem kao gost. Samo da vam kratko kazem, a Peky je vec rekao u jednom od prethodnih postova, da smo odstampali knjigu i da se vec moze nabaviti u BGD a nadam se skoro i u Banja Luci i manji broj u Kninu. Do kraja godine stici ce valjda i u Sjevernu Ameriku.
Stivo je saroliko, tako da se svakom sve nece sviditi, ali sigurno ima stvari koje 'oce. U svakom slucaju, ne jedini ali jedan od dobrih izvora koje vrijedi imati u privatnoj arhivi.
Ako vas zanima da nabaviti ili samo da iskritikujete javite se na Rjecnik. Kritike moze i tamo i ovdje
Svako dobro
Puki
Registrovan sam ovdje ali sam naravno zaboravio password tako da se pojavljujem kao gost. Samo da vam kratko kazem, a Peky je vec rekao u jednom od prethodnih postova, da smo odstampali knjigu i da se vec moze nabaviti u BGD a nadam se skoro i u Banja Luci i manji broj u Kninu. Do kraja godine stici ce valjda i u Sjevernu Ameriku.
Stivo je saroliko, tako da se svakom sve nece sviditi, ali sigurno ima stvari koje 'oce. U svakom slucaju, ne jedini ali jedan od dobrih izvora koje vrijedi imati u privatnoj arhivi.
Ako vas zanima da nabaviti ili samo da iskritikujete javite se na Rjecnik. Kritike moze i tamo i ovdje
Svako dobro
Puki
-
Premjesteno
Guest
Posted: Wed Dec 08, 2004 6:31 pm Post subject:
--------------------------------------------------------------------------------
Jebo ga ti puki moras smislit neki pasford koji je lak za zapamtit a niko ga ne moze provaliti . Moj je Knin to nikom ne moze da padne na pamet a lako je zapamtiti !
Posted: Wed Dec 08, 2004 6:31 pm Post subject:
--------------------------------------------------------------------------------
Jebo ga ti puki moras smislit neki pasford koji je lak za zapamtit a niko ga ne moze provaliti . Moj je Knin to nikom ne moze da padne na pamet a lako je zapamtiti !
-
Premjesteno
Guest
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:25 pm Post subject:
Ako ovo nije dobra ideja, ne znam sta je
Na Rjecniku je takodje proradila nova Cakula, slicna ovoj, jos u testing fazi. Stavio sam clanak iz Pravog Odgovora o Rjecniku na jedan od prvih topica. Pogledajte ako vas zanima.
Back to top
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:25 pm Post subject:
Ako ovo nije dobra ideja, ne znam sta je
Na Rjecniku je takodje proradila nova Cakula, slicna ovoj, jos u testing fazi. Stavio sam clanak iz Pravog Odgovora o Rjecniku na jedan od prvih topica. Pogledajte ako vas zanima.
Back to top
Re: POZDRAV SA RJECNIKA
i kod mene isti problem, ne sjecam se ni maila koji sam upisao.Peky wrote: Registrovan sam ovdje ali sam naravno zaboravio password
Puki
peky mozes li ti resetirati password i mail?
kliker
Puki i Kliker
Password vam je sad isti kao ime. Promijenite ga sto prije.
Hm, nemogu slati mailove sa posla pa ja to ovako javno.
Pozdrav
Hm, nemogu slati mailove sa posla pa ja to ovako javno.
Pozdrav
-
CESTITKA !
Zelim Vam , dragi moji Kninjani , srecan Bozic i uspjesnu Novu Godinu !
-
BOZIC I NOVA
ISTO STO I OVAJ GORE