E peki sad cu probati, inace moj pasford ti je bio moj pasford, ustvari moj pasvord, to nikako nisam mogao zaboraviti a niko nije toliko glup svako normalan misli da stavi za pasford pasford, el to sam ja imao pa sam mislio provalice neko pa sam uzeo pasford (knin )racunam to nema sanse iko da provali. Tako cu ja sad isprobati , pasford da vidim jel pali ako pali necu ga ni mjenjati posto to ne znam a popio sam 5 painti ginisa, zacinjen sa marom ali ne iz tepljuha i objasnjavao sam mu ( to je neka osoba ) sa kojom sam pio, da sami sebi gradimo buducnost u kojoj nikad necemo biti srecni, ukoliko ne ucinimil srecnim one koji su oko nas, sreca nije u nama nego oko nas, sve je ljepo ako tako zelimo da vidimo a sve je ruzno ako tako hocemo da vidimo. da li zena koja isce kurcA, DOBRA ILI ZLA ??? AKO JE ISTA NASA ONDA JE TO ZLO AKO JE TUDJA ONDA JE ONA DOBRA. oVO PISE4M CISTE GLAVE STO BI SE ONO REKLO. GDJE SU MALA SLOVA SAMO MALO DA IH NADJEM, KOLIKO SAM ISKREN CAK I PISEM ONO STO MISLIM NE MOGU NISTA DA SAKRIMEM TO MI JE MANA MNOGI KAZU A JA MISLIM DA JE TO VRLINA. u JEDNU RUKU KAD COVJEK IMA LOSU JETRU JE DOBRO SA MANJE SE NAPIJE, KAD MU BUBREZXI LOSE RADI, MANJE PISA, DOK MANJE PISA VISE LICI NA MUSKARCA A NE NA NEKU BABETINU STO PISA SVAKI PET MINUTA OBOLJELU OD UPALE JAJNIKA KAO STO RECE JEDAN MOJ PRIJATELJ, KAZE JEBO MAJKU NESTO ME JAJNICI BOLEEEEEEEEEE !
NADAM se, jebo te dokle smo dogurali avion nas evropski9 ne znam kako se zove stane u njega 850 ljudi, pola knina jos vjerovatno nisu brojali stajaca mjesta. Majku im jebem isele cijelu drzavu sa 5 avona.
sta je najgore u svemu ovome zvuk mu je tisi nego u obicnih aviona, znaci onako podmuklo ko i obicno nista necujes a letis!
Odleti i ja a nemogu se sjetiti koji mi je pasford, nacu drugi put.
Jos nisam uspio da po kisi ne pokisnem do posla!
hvala na brisanju ! i pasfordu !