PRICAM TI PRICU !
Moderator: Gazda
-
NEKO KUCA !
Evo nakon duzeg vremena novo lice na Forumu , pozdrav i dobro dosao.
Vjeruj mi da sam zaboravio koji je to dio grada bio MZ Knin IV.
Mozda kod male pijace?
Vjeruj mi da sam zaboravio koji je to dio grada bio MZ Knin IV.
Mozda kod male pijace?
-
peki
A ne sjeca se jer je on tu zivio, i ta se MZ po svim pravilima trebala zvati Knin 1
Pozivam ove nove a i one stare - sve u svemu ima ih tridestak s nula postova da nas udostoje bar s dobar dan ili s jednim
Inace sutra je neradan dan (nemojte pitati sta se slavi jer nitko ne zna, glavno da se slavi) pa cemo malo 'plavati na plavom moreku'. Kad su ovakvi praznici sjetim se pok. Svete - tate od moje kume - taj je svesrdno slavio sve blagdane - i drzavne i crkvene, nije bilo bitno koja crkva samo da se slavi. Pa u to ime ivjeli
Inace sutra je neradan dan (nemojte pitati sta se slavi jer nitko ne zna, glavno da se slavi) pa cemo malo 'plavati na plavom moreku'. Kad su ovakvi praznici sjetim se pok. Svete - tate od moje kume - taj je svesrdno slavio sve blagdane - i drzavne i crkvene, nije bilo bitno koja crkva samo da se slavi. Pa u to ime ivjeli
-
-
eh
bas sam masio za malo... nema veze bar sam se sebi nasmijao.
znas ono, bas sam zajebant, svi me zajebavaju.
znas ono, bas sam zajebant, svi me zajebavaju.
-
-
izvini
Ma nista se ne izvinjavaj, nema potrebe...stojos wrote:ko prizna pola mu se prasta........(sala mala naravno.....)
Ovdje ti je sve dozvoljeno, mozes pricati sta hoces a narocito ako znas da je u Australiji sada 2 poponoci pa Peky spava. Narocito onda mozes pricati cak i protiv njega.
-
ISKAKANJE IZ SINA
Samo Vi brslajte (sto bi rekli nasi stari),poslje ja moram sve da sravnavam.Nije fer.Ali eto neka vam bude.
Pa ce onaj:"Jesi vidio,onaj pljunuo nonoga". Pa ce onaj drugi:"Kad ga je pljunuo sta on nije onoga do sebe,jer onaj je napravio ..."
E,sad dolazi onaj treci pa kaze:"Ma sta pricas gluposti,zna se ko je tu napravio smrdu,vjeruj meni onaj je ...".Pa ce onaj cetvrti:"Ma majku ...,
vama,nama,njima,ovim,onim...".
Ma pusti to,Bjelo i crno,Jadran u bojama i ko je gdje i s kim je ko i ko s kim nije.
Nema Mome da sravni racun i da naplati sta je ko imao.
Prema tome,idemo kako je receno.
Pa ce onaj:"Jesi vidio,onaj pljunuo nonoga". Pa ce onaj drugi:"Kad ga je pljunuo sta on nije onoga do sebe,jer onaj je napravio ..."
E,sad dolazi onaj treci pa kaze:"Ma sta pricas gluposti,zna se ko je tu napravio smrdu,vjeruj meni onaj je ...".Pa ce onaj cetvrti:"Ma majku ...,
vama,nama,njima,ovim,onim...".
Ma pusti to,Bjelo i crno,Jadran u bojama i ko je gdje i s kim je ko i ko s kim nije.
Nema Mome da sravni racun i da naplati sta je ko imao.
Prema tome,idemo kako je receno.
-
koncizni
Haha, vidi se odmah da si uhvatio sustinu naseg preseravanja...
-
MIRNI KUTAK
Ma nije,nego ce navratiti neki "padobranaci" pa ce napraviti smrdu.
I onda eto posla dok se sala provjetri.
I onda eto posla dok se sala provjetri.
-
u pravu si
U pravu si, Slavko oci moje, dodaj jednu gumicu. Ma brisi ti to sto se mene tice svejedno vise slici chat-u ...