Konoba na tvrdjavi nije imala jukebox,ali ja se nesto sjetih nekih pokusaja i prelijepe pjesme "Oj ti duso duse moje"Peky wrote:Strana muzika se slusala u domu JNA.
Fleetwood Mac,Otis Reading ...
Zar ste zaboravili dzuboks na petoparce.
PRICAM TI PRICU !
Moderator: Gazda
Re: JUKE BOX
-
Njema
Ajde ti sad gospodjo njema (a je ti sifra),reci meni tko je sa tvoje ljeve strane na onoj slici o kojoj sam pisao,samo prvo slovo imena.
Ovo trazim zato da bih bio siguran da si to ti.
Hvala.
Ovo trazim zato da bih bio siguran da si to ti.
Hvala.
njema
Da se ukljucim i ja u ovaj kviz, otkrivanja osobe pod pseudonimon njema.
Pa bih postavio prvo pitanje:
1.Zivis li u Svedskoj?
2.Da li si zivjela u JZ 9?
3.Da li imas jednog brata? ( Gajo)
4.Da li si se druzila sa Radmilom Miletic?
Da li su ovo djevojacki inicijali?
Ako sam slucajno na putu da te otkrijem, necu reci ko si, neka se i ostali potrude. Ako sam daleko nastavicu tragati! Interesantno je!
Pozdrav od Jula iz Australije!
1.Zivis li u Svedskoj?
Ako sam slucajno na putu da te otkrijem, necu reci ko si, neka se i ostali potrude. Ako sam daleko nastavicu tragati! Interesantno je!
-
Sa te tvrdjave su izasle dvije klape i sad ova sto postoji u Kninu vuce korjene sa tvrdjave.Nijema wrote:Konoba na tvrdjavi nije imala jukebox,ali ja se nesto sjetih nekih pokusaja i prelijepe pjesme "Oj ti duso duse moje"Peky wrote:Strana muzika se slusala u domu JNA.
A ti licanko Njema, ako ti fali dozivanje duhova sa pok.Momirom Maglovom-Karpovom, stavi svoju sliju odje na Galeriju da i drugi ljudi vide tko si i ljepo se potpisi.Zatim cemo tvoju sliju isprintati , staviti na astal , svice okolo kole zapaliti i dozivati duhove,I malo tko zna, da tvoj nadimak nije tvoje ime,a ja znam dosta tvojih imenjakinja.A za tvoju informaciju u svezi Velebita i Paklenice , 2003 g. Marko Sinobad(Hadjev sin)je citavo ljeto radio kao rendjer.
PS. Dozivas li jos duhove.Gdje sade zivis.Sjecam da si se udala u Bosnu ponosnu,no ne sjecam se dali je to onaj o kojem si mi pricala.Aj zivila.Pozdravi sestru.
-
Sa te tvrdjave su izasle dvije klape i sad ova sto postoji u Kninu vuce korjene sa tvrdjave.Nijema wrote:Konoba na tvrdjavi nije imala jukebox,ali ja se nesto sjetih nekih pokusaja i prelijepe pjesme "Oj ti duso duse moje"Peky wrote:Strana muzika se slusala u domu JNA.
A ti licanko Njema, ako ti fali dozivanje duhova sa pok.Momirom Maglovom-Karpovom, stavi svoju sliju odje na Galeriju da i drugi ljudi vide tko si i ljepo se potpisi.Zatim cemo tvoju sliju isprintati , staviti na astal , svice okolo kole zapaliti i dozivati duhove,I malo tko zna, da tvoj nadimak nije tvoje ime,a ja znam dosta tvojih imenjakinja.A za tvoju informaciju u svezi Velebita i Paklenice , 2003 g. Marko Sinobad(Hadjev sin)je citavo ljeto radio kao rendjer.
PS. Dozivas li jos duhove.Gdje sade zivis.Sjecam da si se udala u Bosnu ponosnu,no ne sjecam se dali je to onaj o kojem si mi pricala.Aj zivila.Pozdravi sestru.
-
ZABRANA
I jos nesto.Na ples se jedno vreme nije moglo ici u farmerkama i patikama.
Re: njema
Pozdravi zenu i vecina stvari je tacna. Javi se Neli oko nagrade.jul wrote:Da se ukljucim i ja u ovaj kviz, otkrivanja osobe pod pseudonimon njema.
1.Zivis li u Svedskoj?
O duhovima cu drugi put ali onda ce Pero to prenijeti pod pricam ti pricu ,naravno ako ne bude kiseomobidik wrote:Sa te tvrdjave su izasle dvije klape i sad ova sto postoji u Kninu vuce korjene sa tvrdjave.Nijema wrote:Konoba na tvrdjavi nije imala jukebox,ali ja se nesto sjetih nekih pokusaja i prelijepe pjesme "Oj ti duso duse moje"Peky wrote:Strana muzika se slusala u domu JNA.