O srcu i domu...prava zbrka.Zavicaj,uzi i siri,domovina,drzavljanstvo...ove kategorije me pravo zbunjuju,pa cu drito poslati molbu Eskimima da me stave u red za vizu,za ne daj boze.
Moderator: Gazda
Postovani Mico,kad cujem rijec registracija, razbolim se gore nego kad me uhvati gripozna infekcija. Nije da me je strah,ali se bojim...a o laznom predstavljanju necu ni da razmisljam,jer ne vjerujem da se ovdje javljaju osobe koje imaju neke zadnje misli..Ipak hvala ti na dobronamjernim savjetima.Bogmico wrote:Nego Nijema, mogla bi napraviti registraciju gore jer ovako uvijek moras pisati svoje ime, neko se moze predstavi kao ti i napisati svasta, a ponekad i zaboravis napisati pa pise samo gost. Vise nisi gost u ovoj kuci nego domacin kao i svi ostali.
Peky wrote:Ako sam stvarno pogodio a i ako se zaje*avas nema veze,dobro dosla,
gospodjo N.!!!
E,Nela,Nela.Ko je vidio robu prati u zimu,za to je napravljeno proljece,pranje,kupanje,veliko spremanje i tako to.Zimi se zna,drzi vatru da se ne ugasi,kiselog kupusa,pure i oglavine,crnjaka i dosta drva.Tako je bar bilo,mozda se sve to i izmjenilo,ko ce ga znati,zivot je kazu zaje*an vrtuljak.
Ma znas ti da se ja salim.
nela. wrote:Draga Nijema, sto se registracije tice dovoljno je da napises svoj mail username i password koji zelis - nitko ih ne moze vidjeti, prema tome i dalje ostajes anonimna osim ako stavis kvacicu da zelis da ti email bude vidljiv. Osim toga, ako toliko zelis nevidljivost, otvori sebi email na nekom free serveru, npr. yahoo i onda se pozovi na taj mail. Fora je u tome da ces onda imati kod logiranja na ovaj sajt i mogucnost pisanja i primanja privatnih poruka od ostalih clanova - znaci i poruka koje Peky javno ne tolerira - o tome gdje je tko, s kim je, ko koga vara (shala mala) i slicno. Znaci saznaces vise novosti iz poderane vrece nego sto ovako mozes. A tada se mozes i predstaviti onima kojima ti hoces. Anonimnost ostaje i dalje - nista nisi izgubila.
nela. wrote:Ta izreka ne bi mogla proci jer je izvorno ruska - iz bajke o Vasilisi Premudroj - a da imas registraciju mogla bi dobiti i detaljnu pricu![]()
:DKazes nas mali dom..ijos samo ono ...vino i gitare, zelim nocas ja u domu svom...Mozda se budem dala i nagovoriti.Vjerujem da tvoja kuma nije imala umjetnicko oko ni u djetinjstvu, jer da je bila pravi umjetnik umjela bi jos i tada prepoznati pravi biser... Folirant,hm,hm...M.Kapora sam davno citala i prva knjiga mu je i najbolja "Hej,nisam ti to pricala",ako smijem primjetiti!?nela. wrote:Ah znas kako me je moja kuma crtala kad smo bile klinke - kao ovaj emotikon, samo jos gore aoreola iznad glave a iz usta vire siljati zubi - eto takva sam- super za nagovoriti. A kako mislis u zivotu ici naprijed ako nesto novo ne pokusas... Da je do neodlucnosti ne bi ti u Svedskoj bila, znaci da si folirant. Lijepo se prijavi i dodji svojoj kuci jer tu je nas mali dom
Naca1 wrote:Malo sam bila odsutna, ali sad sam tu opet! Jeste Nijema, ja bila sa tvojim kumom na splavarenju na Tari, u stvari bilo jedno veliko drustvo, a ne ja sama. Super ti je kum! A pricale su mi Goga i Jadra za sarme, pa smo se stalno smijali. One te puno pozdravljaju.
Vidim ja da se i Nela probudila! Super Nela, nije te dugo bilo, pa se ja vec prepala sta je. Rekoh, mozda je pao snjieg u Lici, pa ko zna...
Peky me jos nije izbrisao, ali mislim da ce ovih dana, posto smo nekako zivnuli, jel'da?
naca1 wrote:Nijema, obe bi te voljeli vidjeti. Pitaju me za tvoj privatni zivot i Midu, a ja kazem da se takve stvari ne otkrivaju na forumu. Moram obuciti Jadru kako da catuje pa se onda dogovorite da se iscakulate prije nego sto se vidite.