POZDRAVI-ZELJE-PORUKE
Moderator: Gazda
-
CESTITKA
Pridruzujem se zeljama i zelim srecne Uskrsnje praznike!
-
HRISTOS VASKRESE!
Hristos Vaskrese,za sve ljude dobre volje,koji slave Vaskrs.
-
Hristos vaskrse!!!
Svima pravoslavnim vjernicima a posebno mojim dragim, ( po svijetu rasutim) Kninjanima zelim sretan Uskrs.
HRISTOS VASKRSE!!!
HRISTOS VASKRSE!!!
-
-
Vojka
Posto nije bilo bas puno Vojki u Kninu, da ja zazelim dobrodoslicu Vojki.
Puno pozdrava od Mice.
Puno pozdrava od Mice.
Srecna slava i Bozic
Svima pravoslavnim vjernicima koji sutra slave Sv.Nikolu, zelim srecnu Slavu a katolicima, srecan Bozic.
-
CESTITKA
Svim ljudima dobre volje,zelim srecan Bozic i da imaju srecnu i uspjesnu Novu godinu!
-
GODISNJI
Ja odo na godisnji,a vi sad ...!
Da ne zaboravim anonimusa iz Kansas City-a koji mi je poslao dvi slike,trebalo bi da ih ponovi i da mi se javi na mail.Izvinjavam se zbog greske,nije bilo namjerno.
Srecna vam Nova godina i polako sa cugom.
Da ne zaboravim anonimusa iz Kansas City-a koji mi je poslao dvi slike,trebalo bi da ih ponovi i da mi se javi na mail.Izvinjavam se zbog greske,nije bilo namjerno.
-
Re: GODISNJI
Kako mislis anonymus? Pa to je Freack, ko nezna Freack-a.Peky wrote:Ja odo na godisnji,a vi sad ...!
-
ANONIMUS
Ja se izvinjavam ali stvarno neznam ko je Freack.Mozda ga neznam pod tim imenom,inace imena mi bas ne znace puno za sjetiti se nekoga,slike moze.
Svejedno,izvinjavam se opet i neka posalje slike sa bar nekim objasnjenjem,to vazi za sve.
Svejedno,izvinjavam se opet i neka posalje slike sa bar nekim objasnjenjem,to vazi za sve.
Sretna nova!!!!
Livadic se vratio iz najdrazeg i najljepseg kraja,ali da ne duzim,osjetio sam Buru vidio Dinaru,(popio Gusternu vina) i mnogo dragih ljudi,ali sam shvatio da sam sad stigao kuci u ovu moju malu lijepu Svicarsku.
Sve vas pozdravljam i obecavam cim se malo odmorim i sredim utiske,bice vise,ima i slika.
Sve vas pozdravljam i obecavam cim se malo odmorim i sredim utiske,bice vise,ima i slika.