POZDRAVI-ZELJE-PORUKE
Moderator: Gazda
-
-
CESTITKA
Evo jedne ljepa vijest:
Zorica i Jul su dobili i drugoga sina . Koristim priliku da Zorici i Julu pozelim i ovim putem sve najbolje u njihovom zivotu.
Uplovili su u luku jednog od najljepsih gradova,neka i njihov zivot bude bogat i ljep,prepun sunca i sklada kakav je i Sydney.
Zorica i Jul su dobili i drugoga sina . Koristim priliku da Zorici i Julu pozelim i ovim putem sve najbolje u njihovom zivotu.
Uplovili su u luku jednog od najljepsih gradova,neka i njihov zivot bude bogat i ljep,prepun sunca i sklada kakav je i Sydney.
-
8. Mart
Drage nase,srecan Vam 8. Mart , dan zena !
-
e jes
Svaka ti cast Peky, da me nisi podsjetio zaboravio bi zeni kupiti ruzu i dvije Burde.
Moram ti jos reci kad mi je bratu rodjendan da me podsjecas iducih godina, jer to obavezno zaboravim.
Moram ti jos reci kad mi je bratu rodjendan da me podsjecas iducih godina, jer to obavezno zaboravim.
-
Datumi
Samo ti Mico reci datume,ja to nikad ne zaboravljam.Pogotovo rodjendane.
Pozdrav svima!!!
Uspijo sam se kunektovati nekako preko Oćestovačkog pojila pa da se javim!
Živi mi bili.
Živi mi bili.
-
Cestika
Svim Kninjanima katolicke vjeroispovjesti upucujem iskrene cestitke za Uskrsa .Sretan Uskrs!
Svim Kninjanima pravoslavne vjeroispovjesti upucujem iskrene cestitke za Vaskrsa.Hristos Vaskrse.
"Neka vaskrsne Hristos!Neka nestane zlo".
Svim Kninjanima pravoslavne vjeroispovjesti upucujem iskrene cestitke za Vaskrsa.Hristos Vaskrse.
"Neka vaskrsne Hristos!Neka nestane zlo".
-
-
600ta je Sarita
Eto Sarita je bas ispala jubilarni 600ti clan.
Pono pozdrava Sariti od Mice. Nije bilo puno Sariiita u Kninu, tako da sam siguran da je to ona prava.
Pono pozdrava Sariti od Mice. Nije bilo puno Sariiita u Kninu, tako da sam siguran da je to ona prava.