Very vazno obavjestenje
Moderator: Gazda
-
Very vazno obavjestenje
Dragi moji galerijci!
Ja znam da ste se vi mene uzelili samo tako, ali ja to namjerno da vidim falim li vam Svecano vas obavjestavam da sam ostala bez posla, ali sam zato kupila novi kompjuter i nabavila kablovski internet i kad sve zbrojis, opet dobro. Ja znam da ste vi svi pitali za mene,a ja ukutrila pa nista. Sad cemo se mi opet druziti, obecavam. Sutra idem u Novi Sad, a tamo nemam interneta, pa cu vam opet faliti, ali jebi ga, vraticu se brzo, izdrzacete.
Volim ja sviju vas
Naca sa galerijeknina
Ja znam da ste se vi mene uzelili samo tako, ali ja to namjerno da vidim falim li vam Svecano vas obavjestavam da sam ostala bez posla, ali sam zato kupila novi kompjuter i nabavila kablovski internet i kad sve zbrojis, opet dobro. Ja znam da ste vi svi pitali za mene,a ja ukutrila pa nista. Sad cemo se mi opet druziti, obecavam. Sutra idem u Novi Sad, a tamo nemam interneta, pa cu vam opet faliti, ali jebi ga, vraticu se brzo, izdrzacete.
Volim ja sviju vas
Naca sa galerijeknina
-
VUKOJEBINA
E,u Novom Sadu nema Interneta,nije valjda dotle doslo.
-
Re: Very vazno obavjestenje
Jupiiiiii, vratija se barba iz ......., ma nije barba nego nasa ljepotica Naca!Puno pozdrava a bit ce i posla, ako ga nema ti ga izmisli.....a ti mozes i to!Naca wrote:Dragi moji galerijci!
Volim ja sviju vas
Naca sa galerijeknina
-
Za Taliju!!!
Talija ja jutros o tebi razmisljam, nema te vec 7 dana na zidic bas si me sad obradovala.
Ajde nemoj dugo da te cekamo i Lanu povedi sa sobom.....
Pozdrav,
TiniMini
Pozdrav,
TiniMini
-
pozdrav na brzaka
Pozdrav na brzaka od mene, ovaj put bez smajliæa. Imam ljute probleme za doæi do galerije. Prièaæu kad se vratim. ta bi mi da nema naeg dobrog Miæe?
Pozdrav svima
Lana- bez smajliæa
Pozdrav svima
Lana- bez smajliæa
-
Very vazno obavjestenje
Pozdrav Naci od starog Kninjanina Repka.Vjerujem u Tvoj povratak i da druzenje bude na visini.
Re: Za Taliju!!!
sta se ttobom desava ,pa gde si ti ,nedostajs nam,ili si i ti otisla za kinu i tamo nema interneta kao naca u novom sadu milikcaTiniMini wrote:Talija ja jutros o tebi razmisljam, nema te vec 7 dana na zidic bas si me sad obradovala.
Pozdrav,
TiniMini