Klapac, znas li ti ono: Napravicemo mi jos stariji.....???Klapac wrote:Mali, esi ti neki piroman? Pa sade nova stabla. Ko nam je kriv sta ostarismo, i mi i stabla. Dosla neka nova stabla i ljudi. Ma gledaj ti njega, zapaljiv li je.
Ja se odje bunim protiv ljudske gluposti koja je univerzalna i koja je iz ko zna kojega (a vjerujem vrlo prozaiccnog i sumnjivog) razloga odluccila da sjebe naki drvored. I bas zato sto se pravi razlog za vadjenje drvoreda ne smije znati, ta ista glupost servira drugi razlog: korjenje dize kanalizaciju!!!!!
Ja nesto znam o kanalizacijama i izgradnji istih, kanalizacije su prisutne jos od vremena starog Rima, i nisu neka nauka. A nisu ni skupe da se izmjeste. Ja mislim da bi jeftinije bilo izmjestiti kanalizaciju nego vaditi nako drvece.
Mada, ne radi se o ekonimiji ovdje. Radi se o univerzalnoj gluposti koja je jos toliko drska da vjeruje da ce mo progutati objasnjenje sa kanalizacijom.
E, vidis Klapac, ja se jos uvije palim na taku glupost. Taka me je glupost i docerala odje. Ako kapirass o ccemu priccam.....