Ovo mu dodje kao moralna podrska a la Cipe!cipe wrote:Ma evo me Laka jos sam ziv i sam se cudim, a kamo li nes ti ???
Nego vidim da se zalite , ne samo ti , kako niko nista ne pise .
Ko ce stalno isto , nebi da coek zivi iljadu godina pa ajmo vjecno o proslosti . Ispricas se , ispises, i onda nestane tema , a u proslosti se nemoze nista novo dogoditi, tako i ova galarija, zamisljena da traje vjecno a nasa proslost nije vjecna , vec je stala u ono malo redova sto je ovdje napisano. Proslost postaje vjecna samo onda kad odemo iz sadasnjosti , i bas kad to
covjek "dozivi " nije svjestan toga.
Koiko je covjek nesavrseno bice i umre nesavrsen, najvazniji dan u zivotu koji ceka tolike godine propusti , a kamoli da nece propustiti pisanje po galeriji .
Galerija je produžila život sa topicima tipa dnevnik kninjana, samo nako bezveze, vicevi su isto u redu i još par novijih topika iz sadašnjosti nas Kninjana. Osim toga tu je i galerija slika- kako izgledamo danas, meni je najdraža a vidim da je i drugima draga.
Nije sve tako crno kao sto izgleda na prvi pogled.
Meni osobno puno znači ovaj makar virtualni kontakt sa ljudima sa kojima sam odrastala u istom gradu i u isto vreme.
Lako je unistiti, tesko je napraviti.