samo onako bezveze
Moderator: Gazda
-
Samo onako bez veze
Sastavci,ja sam objavio tu famoznu pjesmu pok. Steve i to je original sa njegovim potpisom.Mozes je pronaci na GALERIJI pod "za relax"ali ipak je dobro kada neko ponovno objavi ono sto je ljepo.Zivio mi.
Pozdrav svima.
Pozdrav svima.
-
krnji kolosjek
Izgleda da samo ja jasim po ovoj Galeriji ko nenormalan , nide slova da procitas, svi na odmoru samo ja radim. Bem ti sudbinu!
Re: krnji kolosjek
Bice bolje,Laka!laka wrote:Izgleda da samo ja jasim po ovoj Galeriji ko nenormalan , nide slova da procitas, svi na odmoru samo ja radim. Bem ti sudbinu!
-
Evo mene opet u mojoj " stecenoj " domovini ! A domovina imamo dvije vrste: jednu po rodjenju i jednu po stanovanju! Ova podjela nema nikakve veze sa geopolitickim tendencijama vec je samo jedna geografska odrednica!
I sto da kazem....da me nije sramota plakala bih na sav glas!!! ...ja jednostavno nisam stvorena za ovaj strani i napredni svijet! Mene treba u pecinu i dati mi jednom dnevno kruha i vode, pa da vidim zasto se zalim!
I tako, s`brda s`dola, jos ne mogu doci k sebi! ...vec brojim dane kad cu u domovinu moje majke, brata, sestre i ostale rodbine.
Na galeriji nista novo osim sto Colja i Micko ne izviruju odavno.
I sto da kazem....da me nije sramota plakala bih na sav glas!!! ...ja jednostavno nisam stvorena za ovaj strani i napredni svijet! Mene treba u pecinu i dati mi jednom dnevno kruha i vode, pa da vidim zasto se zalim!
I tako, s`brda s`dola, jos ne mogu doci k sebi! ...vec brojim dane kad cu u domovinu moje majke, brata, sestre i ostale rodbine.
Na galeriji nista novo osim sto Colja i Micko ne izviruju odavno.
-
-
krnji kolosjek
Ko nam se to vratio sa odmora, puno pozdrava ljudi za sve.
Ajde da razbijemo ovu monotoniju na Galeriji.
Ajde da razbijemo ovu monotoniju na Galeriji.
-