Zele i ja se razlikujemo u dobi skoro 10 godina,odrasli smo u Kninu na istom mentalnom i jeziènom sklopu,on danas ivi uglavnom u Beogradu a ja u Zagrebu i odlièno se razumijemo,i jezièno i ivotno,mada on mene i ne pamti, ja sam bio "mulac" kad je on kao veæ "fakin" istovarao gajbe na skladitu "Dinare" da zaradi.... i kako sam jedno napisao na Galeriji "nikad nisam nauèio Engleski a govorim sa cijelim svijetom",zahvaljujuæi Galeriji i nmormalnim ljudima s kojim sam odrastao i sad znam koliko je moj pokojni æaæa bio u pravu kad je znao reæi da ima samo dvije vrste ljudi:zele wrote:Valjda taj svoj miks zato i dan danas tako ljubomorno èuvamo mada su nas neke bure i oluje razbacale iropm svijeta.
I na kraju kako nazvati taj na jezik.njime su govorili jednako i Srbi i Hrvati naeg kraja i svima je jednako drag.Ne bi ga nazvao ni srpskim ni hrvatskim jezikom,nebi ni srpsko-hrvatskim.Najbolje ga je nazvati naim kninskim jezikom ili argon,znan samo Kninjanima.
"ili si èovjek ili gov... od èovjeka" to su ta dva i to sam stariji sve sam uvijereniji u to,i zato volim ÈOVIJEKA.