samo onako bezveze
Moderator: Gazda
-
-
-
lela wrote: Odoh sad u kancelariju
Veliki pozdrav
Mico, vidi ovog smajlija Lelinog, mi nemamo takvoga! A zašto????
Šta kažeš?
Ne, ne, nisam neozbiljna, samo me zanima!!!
Lelo, po mojim stručnim izrčunima bi se mi mogli svi skupa naći na zidiću predveče- po evropskom vremenu.
Australci se tada bude. A pošto ne rade previše, a i žive nalagano ( to nisam ja izmislila, tako kažu evropejci kad odu tamo), onda bi se dalo koju i prebaciti sa sugrađanima. Jel tako?
Kod tebe se taman skuva ručak, pa se može malo i odmoriti.
Šta kažeš?
Ajmo, rasprava narode.....
-
Ih ta nemojte kasti.
Kad si kliknula na Quote mogla si procitati odakle je ona to dovukla. Cak tamo iz Njemacke.
-
Smajlici na prodaju! 2 komada za 1 sliku naseg grada!
Lana smajlici stizu sa nekog sajta, ne znam smijem li ostaviti link , ne bi bas da me katapultiraju zbog toga pa ti posaljem na privat.
Sto se zidica tice; meni odgovara tvoj prijedlog, negdje po mom 14-15h(EU 21h-22h, Australijski ne znam), klinci u skoli, muz na poslu, kancelarijski poslovi , privedeni kraju....
Ja sam ZA, za sad nas dvi....ima li jos tko?
Veliki pozdrav (samo nemojte vikati zbog smajlica..ja malo Lanu pravim ljubomornom )
Lana smajlici stizu sa nekog sajta, ne znam smijem li ostaviti link , ne bi bas da me katapultiraju zbog toga pa ti posaljem na privat.
Sto se zidica tice; meni odgovara tvoj prijedlog, negdje po mom 14-15h(EU 21h-22h, Australijski ne znam), klinci u skoli, muz na poslu, kancelarijski poslovi , privedeni kraju....
Ja sam ZA, za sad nas dvi....ima li jos tko?
Veliki pozdrav (samo nemojte vikati zbog smajlica..ja malo Lanu pravim ljubomornom )
sjedim u kaficu
Evo, ja se ulogorila i čekam....čekam li, čekam....
.... slušam Djavole ( sa kasete stare i izlizane od slušanja)
....povedi me i otkriću ti neki novi svijet.....povedi me na svoj lijepi otok ljubavi, u doba kada zlatno grozđe zri......itd. itd.
ajmo ljudi malo ćakulati.........
-
sastanak na zidiæu
sve sto kazete meni odgovara, dogovorite jedno vrijeme i ko moze neka bas tada bude na zidicu. pogotovo sto tada mogu cekati neke tople rijeci iz australije. ocekujuci zadani termin, strpljivi dean
-
Vremenska razlika .
Australija je u ovom periodu 8 sati ispred Knina .
ra�un
Nešto sam računala ( ako sam dobro pokontala, a ako nisam, molim popravak):
Klokanija 16. maj -7.00 ujutro ( jel previše rano)............Knin i većina Evrope 15. maj - 23.00.......... Amerika i Kanada( ovaj dio do Atlantika).......15.maj -17.00
Znači, ako bi mi htjeli lijepo ćaskati na Zidiću svi skupa, nema spavanja: Australci moraju poraniti, mi namontirati šibice na oči, da ne zaspemo ko obično oko 10 ( barem tako je sa mnom- ja sam gospođa u godinama), a Amerikancima i Kanađanima je najbolje- oni nahranjeni i zadovoljni, piju kavicu i ćaskaju.
Da bi stvar bila izvedljiva i realna, ja predlažem recimo petak i subota po evropskom vremenu 23.00-24.00, da se probamo naći, ko ima vremena i dobre volje za razgovor, da se malo upitamo za zdravlje i familiju, stresemo koji vic i tako to.
Å ta kažete?
Klokanija 16. maj -7.00 ujutro ( jel previše rano)............Knin i većina Evrope 15. maj - 23.00.......... Amerika i Kanada( ovaj dio do Atlantika).......15.maj -17.00
Znači, ako bi mi htjeli lijepo ćaskati na Zidiću svi skupa, nema spavanja: Australci moraju poraniti, mi namontirati šibice na oči, da ne zaspemo ko obično oko 10 ( barem tako je sa mnom- ja sam gospođa u godinama), a Amerikancima i Kanađanima je najbolje- oni nahranjeni i zadovoljni, piju kavicu i ćaskaju.
Da bi stvar bila izvedljiva i realna, ja predlažem recimo petak i subota po evropskom vremenu 23.00-24.00, da se probamo naći, ko ima vremena i dobre volje za razgovor, da se malo upitamo za zdravlje i familiju, stresemo koji vic i tako to.
Å ta kažete?
-
-
subota
potrudicu se u 23 00 po kninskom vremenu, ako slazem dabogda mi nikad ne niknuli umnjaci