POZDRAVI-ZELJE-PORUKE
Moderator: Gazda
-
CESTITKA
Zeki prijatelju , cestitke Mileni i tebi a mladencima zelimo puno ljubavi , srece i razumijevanja u njihovom zajednickom zivotu .
-
pozdravi elje poruke
Mladencima puno ljubavi i sreće u zajedničkom ivotu!Roditeljima čestitke i naravno to prije unuče.
-
-
dida Zele
Cestitamo, cestitamo od srca i radujemo se buducim unucima i unukama, samo ne mogu zamisliti Zelu kao djeda jer ga pamtim kao mladjeg, ali neka, sve dodje na svoje pa i godine. Ja sam se cudio mome ocu kako se ponasao kad je dobio unuka i tek mi je sve postalo jasno kad sam i ja dobio unuka. I tebi ce sve biti jasnije, Zele, kad u sebi otkrijes potpunu ljubav koju jos nisi osjetio ni prema zeni ni prema djeci. Zato opet: Cestitam. Dean
-
Re: sretno
Zele, cestitam i sve najbolje zelim mladima.zele wrote:danas su se u Beografu vijenca;i Lidija Zelic i Simo Carevic..Puno srece u buducem zivotu
ponosni roditelji
-
za vlaja iz praga, a rodjenog kninjanina
pozdravi mogu i drugim vezama, a drago mi je da si u klubu. ja sam na zidicu oko 10 uvece od pon do pet
-
NEMA ME
Obavijest svima sa zidica da me nema do najmanje 5.7. jer odlazim na Ugljan. Meni æe biti lijepo sto i vama zelim. Tamo ljetujem svake godine sa unukom jer njegova baka tamo ima kucu. Na Ugljanu sam nesto shvatio jos prije cetiri godine. Kad se iz mjesta Ugljan vozi prema Preku na desno se skrece i pise bolnica. To je psihijatrijska bolnica i sad znam kako se zavrsi na psihijatriju, SAMO SKRENES.
To sam vec jednom bio napisao, ali nije na odmet ponoviti. Savjet za ovo ljeto: vozite pravo da nebi èuli "M!!!". Pozzzzzz Dean
To sam vec jednom bio napisao, ali nije na odmet ponoviti. Savjet za ovo ljeto: vozite pravo da nebi èuli "M!!!". Pozzzzzz Dean
-
pozdravi elje poruke
Ima na Ugljanu i Čehinja pa neki skrenu kad njih upoznaju.Ugodan ti odmor.