POZDRAVI-ZELJE-PORUKE
Moderator: Gazda
-
pozdravi elje i poruke
MIRO SRETAN TI ROĐENDAN :occasion6: :drunken:
-
pozdravi elje i poruke
Za Miru :drunken: :occasion6:
-
pozdravi elje i poruke
Deane hvala ti za ukazano povjerenje da među odabranim dobijem tvoj rad .Oduevljena sam ,davno me nije neto tako obradovalo.Sve te igre vratile me u ona davna vremena naeg djetinjstva.HVALA JO JEDNOM.Puno pozdrava tebi i tvojima!
-
Nadolazeci blagdani
Poruku poslao : detenene
PostPosted: Wed Dec 09, 2009 9:05 am
Post subject: NADOLAZECI BLAGDANI
Kao vrlo novi clan ovoga krasnog foruma zelim svim clanicama i clanovima sretne nadolazece blagdane, praznike, svece i slave, imendane, rodjendane, godisnjice, krstenja i sve ostale sretne dane u ovoj, novoj i svim nadolazecim godinama. Onima koji su otisli nek pocivaju u miru, nama koji smo ostali ostaju u sjecanju.
TNENA PER SEMPER
PostPosted: Wed Dec 09, 2009 9:05 am
Post subject: NADOLAZECI BLAGDANI
Kao vrlo novi clan ovoga krasnog foruma zelim svim clanicama i clanovima sretne nadolazece blagdane, praznike, svece i slave, imendane, rodjendane, godisnjice, krstenja i sve ostale sretne dane u ovoj, novoj i svim nadolazecim godinama. Onima koji su otisli nek pocivaju u miru, nama koji smo ostali ostaju u sjecanju.
TNENA PER SEMPER
-
pozdravi elje i poruke
Dobrodoao de tenene...
jadri i ostalima
boljevasnasao
sad bi kao pravi domacini trebali iznijeti pogace i soli, a i casu vina. posto ste prostorom daleko, a ovim ovdje blizu, pprastam, lomim pogacu umacem u sol i nazdravljam casom domacega
sad bi kao pravi domacini trebali iznijeti pogace i soli, a i casu vina. posto ste prostorom daleko, a ovim ovdje blizu, pprastam, lomim pogacu umacem u sol i nazdravljam casom domacega
-
CESTITKA
Evo se priblizavju dani kada ljudi izmedju sebe izmjenjuju najvise cestitki .
Pa da krenem i ja : Nasim dragim Kninjanima koji slave Bozic 25.12. zelim sretan Bozic , dragim Kninjanima koji slave Bozic 07.01. zelim srecan Bozic uz pozdrav Hristos se rodi .
Svima skupa srecnu Novu Godinu i svako dobro u njoj . Zdravlja , zdravlja i opet zdravlja , ostalo ce doci samo po sebi .
Pa da krenem i ja : Nasim dragim Kninjanima koji slave Bozic 25.12. zelim sretan Bozic , dragim Kninjanima koji slave Bozic 07.01. zelim srecan Bozic uz pozdrav Hristos se rodi .
Svima skupa srecnu Novu Godinu i svako dobro u njoj . Zdravlja , zdravlja i opet zdravlja , ostalo ce doci samo po sebi .
-
SRETNO VAM
Dragim kninjankama, kninjanima i svima koji se tako osjecaju od srca zelim sve najbolje u Novoj godini, dragim postasima bistar um, a najdrazim zidicasima brze prste.
Onima koji slave i Bozice neka je blagosloven svaki zalogaj na blagdanskoj trpezi.
Onima koji slave i Bozice neka je blagosloven svaki zalogaj na blagdanskoj trpezi.
-
pozdravi elje i poruke
Svim naim Kninjanima ma gdje god bili,elim sretnu Novu Godinu ,puno zdravlja sreće i ljubavi...
Boić neka bude svima blagoslovljen,uz obilje radosti...
Boić neka bude svima blagoslovljen,uz obilje radosti...
-
pozdravi elje i poruke
Naco sretan ti rođendan!!!!
-
Cestitka
Pridruzujem se zeljama Naci za njen rodjendan .
Zivilaaaaaaaaaaa !!!!!!!!
Zivilaaaaaaaaaaa !!!!!!!!