ZA SVE PROBLEME PRI REGISTRACIJI (REGISTER) ILI ULASKU (LOG IN) NA GALERIJU PISITE NA MAIL : peky240453@hotmail.com .MOLIM VAS DA PRI REGISTRACIJI PISETE VASE PUNO IME I PREZIME ODVOJENO.HVALA
Forum je otvoren za sve one koji zele da se druze, da sa svojim
prilogom osvjeze, obogate ili vrate iz zaborava: ljude, mjesta,
dogadjaje i trenutke vezane za Knin i Kninjane u periodu do 90-tih.
Nedolicni, provokativni i uvredljivi tekstovi bit ce skinuti sa "Foruma".
Hvala!
Povodom 2000.-tog èlana, a veæ je i 2001., cestitam svim koji su ovako napunili ovu galeriju Knina i kninjana. Da ste mi zdravo i veselo.
Zivjeli u 2010. godini
Svim Kninjanima dobre volje ;sretni nadolazeci praznici,da budete zdravi,veseli i da vas sreca prati pa gdje bili da bili.aTebi Naco sretan rodjebdan od Repka. Zivili!
jadra wrote:Svi ste pozvani na bakalar, crni riot i lignje...ivjeli!!!
Jadro, nemoj dva puta reci, ja nisam daleko.
Svima skupa sretni svi nadolazeci praznici i da mi budete zivi, zdravi i veseli u iducoj 2010 godini. (kud je prije stigla?)
Jedan citat iz TV emisije ovog ljeta o Albankama iz Albanije koje se zene za Srbe sa Pesterske visoravni (neke vukoj... gdje cure odlaze u gradove a muski ostaju u necem nicem i negdje nigdje pa preko posrednica nadju zene preko granice), a odgovor je na pitanje novinara kako Albanka kao katolikinja prihvaca pravoslavne praznike svog muza Srbina. Rekla je skoro doslovno:
''Sve je to ista vjera samo su datumi malo drukciji.''
Za ovu Novu Godinu preklinjem vas sve da prihvatite misao jedne priproste i vrlo plemenite zene. Ustvari, svi smo mi isti iako smo malo drukciji.