POZDRAVI-ZELJE-PORUKE
Moderator: Gazda
-
pozdravi elje i poruke
Deane sretan ti rođendan!!!!http://www.youtube.com/watch?v=qS4-JXB2yUU
-
-
dean deric
Sretan Ti roðendan dragi Deane.Mnogo ica i pica(puno Slavkove transfuzije)
-
Čestitke i poydravi
Deane,
Sretan ti rodjendan. ivio ti nama jo mnogo ljeta.
Sretan ti rodjendan. ivio ti nama jo mnogo ljeta.
-
RODJENDANSKA
Srecan ti dan rodjenja Deane i povodom toga zelim ti da na Jankovoj svadbi budes vodeci plesac i zabavljac .
Haugh !
Haugh !
-
HVALA SVIMA, HVALA, HVALA
Malo sam razdvojio misli u tri pravca.
S jedne strane mi je drago to imam toliko prijatelja koji su (po redu vaznosti medija) na zidicu, na forumu, kartolinama, pozivima, SMS, na FB, em@ilom, a neki i onako izbliza cestitali.
S druge strane mi nekako broj 59 ''u pune'' ne ulijeva puno nade u svijetlu buducnost kad se sjetim kako sam gledao one 59-ogodisnjake kad sam imao cetrdesetak, to me vodi onom trecem pravcu.
Niti malo sebi ne izgledam kao oni 59-ogodisnjaci nekad. Oni su bili puno stariji nego ja sad, sto me ponovo vraca na ono prvo i bas vam hvala.
Usput, gledam neke osamdesetogodisnjake i izgledaju mi bas staro.
(D.Cesaric) ''Jos nekoliko jasnih dana, da cijelog sebe u njih zgusnem''
S jedne strane mi je drago to imam toliko prijatelja koji su (po redu vaznosti medija) na zidicu, na forumu, kartolinama, pozivima, SMS, na FB, em@ilom, a neki i onako izbliza cestitali.
S druge strane mi nekako broj 59 ''u pune'' ne ulijeva puno nade u svijetlu buducnost kad se sjetim kako sam gledao one 59-ogodisnjake kad sam imao cetrdesetak, to me vodi onom trecem pravcu.
Niti malo sebi ne izgledam kao oni 59-ogodisnjaci nekad. Oni su bili puno stariji nego ja sad, sto me ponovo vraca na ono prvo i bas vam hvala.
Usput, gledam neke osamdesetogodisnjake i izgledaju mi bas staro.
(D.Cesaric) ''Jos nekoliko jasnih dana, da cijelog sebe u njih zgusnem''
-
-
pozdravi elje i poruke
Oljaknn sretan ti rođendan!!!!!
-
SVE NAJBOLJE
Draga Olja, kako si u sitnim godinama koje se jos uvijek cestitaju zelim ti od srca sve najbolje i najsretnije i da nam dugo budes na zidicu, na svoju i nasu radost, a i da jedne prilike dodjes na ZIDIC da slike ostanu vjecno na galeriji, a sjecanje na susret zauvijek u nama. Tebi, toliko poznatoj preko zidica, tajanstveno nepoznatoj u stvarnosti, sretan TI rodjendan,
Dean
Dean
-
pozdravi elje i poruke
Sretan rođendan Miri Mudalo,pogotovo to je poseban Blizanac!!!!!