TRAZIM
Moderator: Gazda
Re: bajami
Danas sam nesto lutala forumom i trazila Neline i Coljine napise...i bila i tuzna i radosna, radosna jer sam imala cast caskati sa njima a tuzna jer ih vise nema, zauvijek. Bas mi nedostaju....Nijema wrote:Ipak su bajami tamo,a ta zimska idila o kojoj vrlo kratko pises je sigurno ljepsa od ove moje zimurine.Sto je zima, pa i nekako, ali ni sto ljeto nije puno bolje ...Jedan covjek iz Afrike je to lijepo opisao, tako sto je rekao da ovdje postoje samo dvije zime, i to, jedna bijela i jedna zelena... Koliko sam ja u Kninu imala prilike upotrijebiti sanke ,govori to sto su ih moja djeca naslijedila i bile su gotovo nove novcate, tako da ne trebas biti tuzna sto nisi bila vjesta...Jedno od najljepsih stiva kojeg se sjecam iz citanke je ono o lijepoj bajami i prokletoj veljaci...A tek prve ljubicice, jaglaci i zvoncici...Jucer mi je kcerka kupile mimoze i toliko lijepo i svjeze mirisu, da sam izgleda prolupala ...i nema veze sto su iz SpanijeNela wrote:Tebi za utjehu Nijema - 116 km daleko tj blizu tvojih bajama upravo gledam kako snijeg vije (vijavica vjetar vije, covjeka ni vuka nije...). Posto me snijeg ne moze asocirati na bajame, ipak me asocira na sanjkanje niz onu ulicu od Pasiceve zgrade do opcine i na suprotnu stranu prema rio baru. Eh, moram priznati da nisam bas bila vjesta u tome, a i kako bih kad nas se odjednom spustalo po dvadesetak niz takvu strminu. Bilo je razbijenih noseva, promrzlih prstiju i sl. Ma malo sam rekla dvadeset, pa nas je u onim zgradama bilo ko ovih Kineza sto mi se secu po Gospicu
-
-
-
traim
traim generaciju iz 1.a 1974/75narodnih heroja
-
Trazim
Evo imam dvi molbe .
1. Zamolio bih ako neko zna adresu od Mije Biserka , e-mail ili kucnu ( trazi ga prijatelj ) . Mijo je u Australiji , ako se ne varam .
2.Vec duze vremena pokusavam uspostaviti kontakt sa Majom (Zivkovic) Licanin . Ako mi neko moze pomoci bio bih mu zahvalan .
1. Zamolio bih ako neko zna adresu od Mije Biserka , e-mail ili kucnu ( trazi ga prijatelj ) . Mijo je u Australiji , ako se ne varam .
2.Vec duze vremena pokusavam uspostaviti kontakt sa Majom (Zivkovic) Licanin . Ako mi neko moze pomoci bio bih mu zahvalan .
-
Maja
Otidji na
http://imenik.tportal.hr/show?action=pr ... leStranice
Upisi Prezime Licanin i ime Darko. Nakon toga klik na Trazi i naci ces ponesto
http://imenik.tportal.hr/show?action=pr ... leStranice
Upisi Prezime Licanin i ime Darko. Nakon toga klik na Trazi i naci ces ponesto
-
Kontakt
Milko i Tene hvala na savjetima , mislio sam da je neko u kontaktu sa Majom ili Darkom pa da im rece da mi se jave preko e-maila .
-
Trazim adrese.
Molio bih Vas ako netko ima e-mail adresu od Snjeane Babić,Borisa Radica ili Dule Vitasa da mi posalje na moj mail (peky240453@hotmail.com).
Hvala.
Hvala.
[quote="bezbro"]Narode,cujte i pocujte,ako je neko cuo i docuo gdje se nalazi Rajko Rasetic 64 god. neka mi se javi,ili neka mi sretni nalazac posalje poruku
Neven[/quo
Bezbro, Rale Raetiæ te pozdravlja.Ja sam u Novom Sadu.Nisam bio po kninskim forumima do sad pa sam tvoju poruku iz 2008 slucajno video. evo da ti se javim stari moj.Gde si ti?
Neven[/quo
Bezbro, Rale Raetiæ te pozdravlja.Ja sam u Novom Sadu.Nisam bio po kninskim forumima do sad pa sam tvoju poruku iz 2008 slucajno video. evo da ti se javim stari moj.Gde si ti?