livadic wrote:Pa, 'ko sam to onda ja? Ti mene ocito mjenjas, u stvari mene ima na galeriji i iz mladjih dana, samo se drugacije zovem. Zato sam rek'o da Peki to sigurno sve vidi ali suti. Ako ovako nastavim mora' cu se ponovo drugacije zvati a isto izgledati, kuzis? Nego daj de ti svoju sliku na svjetlo dana. Inace sam dobro, tu sam blizu u Alpama i (kao sto sam i zasluzio) sam. Tako mi i treba, sta ti velis, a?
Kako izgledamo danas
Moderator: Gazda
-
Nijema
Ja sam bila uvjerena da si ti jedan od mojih skolskih drugova...Da vidimo koga se mogu sjetiti iz razreda:M.Dmitrovic, R.Popovic, Z.Dobric,R.Rasic, D.Kutlaca,J.Kurbalija,J.Jelic,D.Uros,Borka ?,M.Milivojevic, R.Seat, M.Kasum, N.Losic,Jovanka ?,M. Dragas...i jos nekih lica se sjecam, ali imena su mi negdje isparila...Da li je to bio i tvoj razred?A sto se moje slike tice, ostala je tamo, zamrznuta u sjecanju...Kazu da vrijeme mozemo zaustaviti samo u sjecanjima i snovima...
-
livadic
-
Nijema
Pozdrav i tebi i posto sam zbunjena, moram upitati da li si imao dvojnika? Moj skolski drug, R.S. izgleda kao tvoj brat blizanac, cak i poslije trideset godina! U cemu je greska i zasto ja mislim da si ti onaj koji nisi...mozda sam samo tvrdoglava pa cu i sama sebe ubijediti da sam u pravu ne osvrcuci se na tvoje nijekanje! Ipak, to mozda nije ni vazno...ja sam i dalje ubijedjena da si ti moj skolski drug!
livadic wrote:Poznajem mnoge iz tog razreda ali sam generacija iza, nisam siguran dali godinu ili dvije. Nekad bilo sad se spominjalo. Pozdrav.
-
livadic
-
Nada-Naca Jaramaz
Ovo je stvarno prava milina gledati ove nove slike. Peky, samo nastavi. Sad bi te poljubila da si zera blize. Nekako imam osjecaj da sam u Kninu, da setam nasim ulicama i srecem sve ove drage ljude. Ja cu sad poceti slikati ovdje po Beogradu, kao nas Stevovic, pa cu slati slike s ove strane svijeta (naravno, ko se slozi da bude na galeriji). Ima li iko neku slicicu korza u Kninu kad su zenske iz moje generacije (1961) bile obucene u dimije, kao bule. Ma Talija to mora imati. Posaljite mi na privatan email, ja nemam slika. Kninjanin, imas ti ista?
-
Kninjanin
-
Kninjanin
Zasto napisah post?
Zasto napisah post?
Zato jer od gledanja slika svi zaboravili pisati pa nam zadnji post star 3 (slovima:TRI!) dana!
Sramota!
Zato jer od gledanja slika svi zaboravili pisati pa nam zadnji post star 3 (slovima:TRI!) dana!
Sramota!
-
Nada Markic-Sucur
-
Nijema