PRICAM TI PRICU !
Moderator: Gazda
-
-
8 mart
malo sutra nema od tog nista.o tempora, o mores!
moj reply je kolko vidim zadnji, a na chatu pricam kao budala, sam sa sobom.ma lako za nas pet- sest nego ostali su skroz nestali .o cemu se radi tko zna nek sapne.ako smo ljudima dosadni nek predloze nove teme i sheme.meni su se mnogi javljali da ih je strah pisati jer osjecaju neku vrstu inferiornosti.zbog cega.godine, spol, nacionalnost, vjera, boja koze itd. nisu vazne . vazno je izvaditi sve zgode i nezgode naseg knina od pocetka do devedesete, sve sto je zivot sijao i smrt zela. uostalom Peki ljepo gore napisa, da ja ne trubim.pozdrav svima .Mobi
moj reply je kolko vidim zadnji, a na chatu pricam kao budala, sam sa sobom.ma lako za nas pet- sest nego ostali su skroz nestali .o cemu se radi tko zna nek sapne.ako smo ljudima dosadni nek predloze nove teme i sheme.meni su se mnogi javljali da ih je strah pisati jer osjecaju neku vrstu inferiornosti.zbog cega.godine, spol, nacionalnost, vjera, boja koze itd. nisu vazne . vazno je izvaditi sve zgode i nezgode naseg knina od pocetka do devedesete, sve sto je zivot sijao i smrt zela. uostalom Peki ljepo gore napisa, da ja ne trubim.pozdrav svima .Mobi
dobrodoslica
Samo da pozdravim novog clana. Dobro dosla (dosao) ALTONA. Izvini nisam siguran dali si on ili ona.
Cirus
Cirus
-
CIK POGODI
Ja ipak mislim da je ONA ! I da je stidljiva i da se nece bas puno javljati .
Nepitajte me otkud znam .
Nepitajte me otkud znam .
-
CUDNO
Vrlo je cudno i nelogicno da je citavo ljeto bilo puno postova kada su vecine godisnjih odmora i ljudi se krecu vise vani.Sada kada je zahladilo nigdje niko zaj****a neka BURA puse. A sta vi mislite o ovome???????
-
sve naopako
a ta ima zdravije od kninske bure
Mrtvilo
Mislim da je do stagnacije doslo jer nas je napustio Cipe - glavni zabavljac. Ipak, toplo se nadam da nas nije zauvijek zaboravio te da ce navratiti na casicu razgovora. Ipak su njegove price najzanimljivije, bile one u proslosti ili sadasnjosti. Mozda ga je kakva englezica smotala pa se docepao batina?
-
talicnost
samo ti pisi svasta i odoh ja. pa cemo vidjeti tko je glavni. volim citati Talicnog Toma, a Kostana bi ti mogla doci u Gospic.ako nisi razumila upisi doktorat na kninskom veleucilistu.Cipe vrati se , skuvali smo ti pasta sutu.
-
ZA NELU
To je to , Nela , kad kazu , prema zaslugama .
-
PREMJESTENO
Guest
Posted: Thu Jan 01, 2004 7:28 pm Post subject: braca cibici
--------------------------------------------------------------------------------
Jos jednom da vam pozelim novu godnu svima , posto ona prva zelja je bila pod uticajem alkohola pa ni ja sam nisam siguran sta sam tjeo reci??
Medjutim kad su se vec cibici oglasili ima jedna legenda o njima , kazem legenda jer nisam siguran da se to stvarno desilo ali su to samo kninske cakule .
Kaze: Naisla neka zenska u Knin i pokupi je jedan od brace Cibici.
Medjutim kako su oni blizanci malo ih je ko raspoznavao ,ja prvi nisam. Kaze se cak da je jedan rekao "Ajmo Branko a ovaj mu odgovorio pa ti si Branko, ja sam Ranko ,hahaha !
Kao sto sam vec rekao mnogi ih nisu raspoznavali koji su se sa njima druzili a kamo li neko ko je dosao sa strane.
Pa tako i ta "jadnica" o kojoj sam poceo, ovo jadnica sam stavio pod znake navoda , zato sto je to zadnje sto je ona bila, mnoge su joj poslje ove dogodovstine zavidile??
Nikako ja da pocmem, sta se ustvari desilo: Odvede ti nju jedan od cibica kuci a drugi se sakrije u kupatilo...
Kad je ovaj obedio posao... ode do kupatila ,drugi izadje, i opet "Jovo na novo "i tako svaki po tri puta = 6
Navodno se govorilo da je poslje pricala, Vako me niko nije j...a
ko ovaj mali !!!!!!!!!!!!!!
Posted: Thu Jan 01, 2004 7:28 pm Post subject: braca cibici
--------------------------------------------------------------------------------
Jos jednom da vam pozelim novu godnu svima , posto ona prva zelja je bila pod uticajem alkohola pa ni ja sam nisam siguran sta sam tjeo reci??
Medjutim kad su se vec cibici oglasili ima jedna legenda o njima , kazem legenda jer nisam siguran da se to stvarno desilo ali su to samo kninske cakule .
Kaze: Naisla neka zenska u Knin i pokupi je jedan od brace Cibici.
Medjutim kako su oni blizanci malo ih je ko raspoznavao ,ja prvi nisam. Kaze se cak da je jedan rekao "Ajmo Branko a ovaj mu odgovorio pa ti si Branko, ja sam Ranko ,hahaha !
Kao sto sam vec rekao mnogi ih nisu raspoznavali koji su se sa njima druzili a kamo li neko ko je dosao sa strane.
Pa tako i ta "jadnica" o kojoj sam poceo, ovo jadnica sam stavio pod znake navoda , zato sto je to zadnje sto je ona bila, mnoge su joj poslje ove dogodovstine zavidile??
Nikako ja da pocmem, sta se ustvari desilo: Odvede ti nju jedan od cibica kuci a drugi se sakrije u kupatilo...
Kad je ovaj obedio posao... ode do kupatila ,drugi izadje, i opet "Jovo na novo "i tako svaki po tri puta = 6
Navodno se govorilo da je poslje pricala, Vako me niko nije j...a
ko ovaj mali !!!!!!!!!!!!!!
-