ZA SVE PROBLEME PRI REGISTRACIJI (REGISTER) ILI ULASKU (LOG IN) NA GALERIJU PISITE NA MAIL : peky240453@hotmail.com .MOLIM VAS DA PRI REGISTRACIJI PISETE VASE PUNO IME I PREZIME ODVOJENO.HVALA
Forum je otvoren za sve one koji zele da se druze, da sa svojim
prilogom osvjeze, obogate ili vrate iz zaborava: ljude, mjesta,
dogadjaje i trenutke vezane za Knin i Kninjane u periodu do 90-tih.
Nedolicni, provokativni i uvredljivi tekstovi bit ce skinuti sa "Foruma".
Hvala!
Dragi moji galerijci!
Ja znam da ste se vi mene uzelili samo tako, ali ja to namjerno da vidim falim li vam Svecano vas obavjestavam da sam ostala bez posla, ali sam zato kupila novi kompjuter i nabavila kablovski internet i kad sve zbrojis, opet dobro. Ja znam da ste vi svi pitali za mene,a ja ukutrila pa nista. Sad cemo se mi opet druziti, obecavam. Sutra idem u Novi Sad, a tamo nemam interneta, pa cu vam opet faliti, ali jebi ga, vraticu se brzo, izdrzacete.
Volim ja sviju vas
Naca sa galerijeknina
Naca wrote:Dragi moji galerijci!
Ja znam da ste se vi mene uzelili samo tako, ali ja to namjerno da vidim falim li vam Svecano vas obavjestavam da sam ostala bez posla, ali sam zato kupila novi kompjuter i nabavila kablovski internet i kad sve zbrojis, opet dobro. Ja znam da ste vi svi pitali za mene,a ja ukutrila pa nista. Sad cemo se mi opet druziti, obecavam. Sutra idem u Novi Sad, a tamo nemam interneta, pa cu vam opet faliti, ali jebi ga, vraticu se brzo, izdrzacete.
Volim ja sviju vas
Naca sa galerijeknina
Jupiiiiii, vratija se barba iz ......., ma nije barba nego nasa ljepotica Naca!Puno pozdrava a bit ce i posla, ako ga nema ti ga izmisli.....a ti mozes i to!
Pozdrav na brzaka od mene, ovaj put bez smajliæa. Imam ljute probleme za doæi do galerije. Prièaæu kad se vratim. ta bi mi da nema naeg dobrog Miæe?
Pozdrav svima
Lana- bez smajliæa